O Δημήτρης Διαμαντίδης στο Pick & Roll της COSMOTE TV

O Δημήτρης Διαμαντίδης στο Pick & Roll της COSMOTE TV

Gazzetta team
O Δημήτρης Διαμαντίδης στο Pick & Roll της COSMOTE TV

bet365

Την πρώτη συνέντευξη του Δημήτρη Διαμαντίδη μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, φιλοξενεί αύριο Τρίτη (17/1, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD), η εκπομπή Pick & Roll.

Η εκπομπή Pick & Roll αυτής της Τρίτης (17/1, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD) έχει εξασφαλίσει για τους συνδρομητές της COSMOTE TV μία αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μιλά αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών COSMOTE SPORT, για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Συντονιζόμαστε με το COSMOTE SPORT 4HD για να ακούσουμε τον θρύλο της Euroleague να αναλύει το "ιδιωτεύειν", τους λόγους που τον ώθησαν στο να αποφασίσει ότι η σεζόν 2015-16 ήταν η τελευταία της καριέρας του, πώς περνά πια τις ημέρες του ως οικογενειάρχης, αλλά και με τι ενδιαφέρεται να ασχοληθεί στο μέλλον.
Στο Pick & Roll αυτής της Τρίτης (17/1, 20.00) θα παρακολουθήσουμε, επίσης, συνέντευξη του Αλέξανδρου Βεζένκοφ. Ο 21χρονος φόργουορντ διευκρινίζει τους λόγους στους οποίους οφείλεται η αγωνιστική άνοδος που διαγράφει φέτος, στην 2η σεζόν του στην Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, αναφέρεται στον στόχο της επιλογής του, στο προσεχές NBA draft.
Θα παρακολουθήσουμε επίσης το ‘τρίτο’ ημίχρονο από τον ημιτελικό Κυπέλλου, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ρεπορτάζ από την κοπή της πίτας των Ελλήνων διαιτητών, αλλά από την ανάλογη εκδήλωση που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι του Ιωνικού Νικαίας.
Όπως κάθε Τρίτη, ενημερωνόμαστε για όσα συμβαίνουν στο NBA, στην άλλη ακτή του Ατλαντικού, με έμφαση στις εκπληκτικές εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η στήλη “Ρετρό Ιστορίες” θα φιλοξενήσει τις μονομαχίες του ΝΒΑ που διεξήχθησαν στο Μέξικο Σίτι, από τις αρχές της δεκαετίας του '90 μέχρι σήμερα.
Όλα αυτά στο Pick & Roll αύριο Τρίτη 17/1, στις 20.00, στο COSMOTE SPORT 4HD, με τον Βασίλη Σκουντή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα