Ο ΠΣΑΤ στο πλευρό των εργαζομένων σε «Πήγασο» και ΔΟΛ

Gazzetta team
Ο ΠΣΑΤ στο πλευρό των εργαζομένων σε «Πήγασο» και ΔΟΛ

bet365

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου στέκεται στο πλευρό των δημοσιογράφων που εργάζονται στον ΔΟΛ και τον Πήγασο!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων ενός ακόμη ομίλου αθλητικών Μέσων, που βιώνουν δύσκολες στιγμές.

Δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στην αθλητική εφημερίδα «Goal News», στην ιστοσελίδα «Sentragoal.gr» και στον υπόλοιπο εκδοτικό όμιλο «Πήγασος» βρίσκονται σε κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση αναφαίρετων εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Η πολύμηνη καθυστέρηση πληρωμών, όπως συμβαίνει και με τους συναδέλφους μας στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, γιορτινές μάλιστα μέρες που έρχονται, καθιστά επιτακτική την ανάγκη η εργοδοσία να συνειδητοποιήσει επιτέλους τις τεράστιες ευθύνες της και να προχωρήσει στη λύση του προβλήματος.

Καθιστά επίσης απαραίτητη την άμεση ενεργοποίηση και δράση των συνδικαλιστικών μας οργάνων στο χώρο των ΜΜΕ, τη στιγμή μάλιστα που τα κρούσματα εργοδοτικής αυθαιρεσίας πληθαίνουν και δημιουργείται ντόμινο εξελίξεων στην πλάτη των εργαζόμενων συναδέλφων.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο ΠΣΑΤ, δηλώνει την αποφασιστικότητα του να στηρίξει και να προωθήσει πρωτοβουλίες με στόχο την υπεράσπιση των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.

O ΠΣΑΤ αλληλέγγυος και των εργαζομένων στο ΔΟΛ

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία πληροφορήθηκε τις τελευταίες εξελίξεις στην ιστορική εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και κατ’ επέκταση στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ), στον οποίο και ανήκει.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου συμπαρίσταται με όλες του τις δυνάμεις στους εργαζόμενους συναδέλφους, οι οποίοι βιώνουν γιορτινές μέρες, δύσκολες ώρες, αγωνιζόμενοι για την υπεράσπιση αναφαίρετων εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Ο ΠΣΑΤ καλεί την εργοδοσία να αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες της, να σεβαστεί τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, χωρίς τακτικισμούς και σκέψεις καταστροφικές για την ίδια την ιστορική εφημερίδα.

Ο Σύνδεσμος ζητεί επίσης από τα αρμόδια συνδικαλιστικά όργανα του δημοσιογραφικού κόσμου να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες εκείνες που απαιτούνται για την ουσιαστική στήριξη των συναδέλφων μας εργαζόμενων στον ΔΟΛ.

 

Τελευταία Νέα