Τι θα δείξει η COSMOTE TV στην αυλαία των ομίλων

Gazzetta team
Τι θα δείξει η COSMOTE TV στην αυλαία των ομίλων

bet365

Eπτά ομάδες διεκδικούν τις τέσσερις τελευταίες θέσεις για τους “16” του UEFA Champions League και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πώς θα συμπληρωθεί η λίστα, ξεκινώντας από το προσεχές διήμερο, Τρίτη 6/12 και Τετάρτη 7/12, και την 6η αγωνιστική.


Με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Λέστερ, Μονακό, Άρσεναλ, Λεβερκούζεν, Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, να βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι Τάσος Κολλίντζας και Βασίλης Σαμπράκος θα μας ενημερώσουν για το τι χρειάζονται οι Μπενφίκα, Μπεσίκτας, Κοπεγχάχη, Λιόν, Νάπολι, Πόρτο και Σεβίλλη, προκειμένου να περάσουν στο “Round of 16”, στην εκπομπή “UEFA Champions League Show” την Τρίτη 6/12 (20.00, COSMOTE SPORT 2HD).


Στο πλαίσιο της εκπομπής, θα συνδεθούμε με την Λισαβόνα και τον απεσταλμένο της COSMOTE TV, Σωτήρη Κωσταβάρα για να δούμε τι χρειάζονται Μπενφίκα και Νάπολι για να προχωρήσουν στη διοργάνωση, πριν τη σέντρα του μεταξύ τους αγώνα (21.45, COSMOTE SPORT 5HD). Η νικήτρια θα εξασφαλίσει και την πρωτιά του 2ου ομίλου, ενώ υπάρχει σενάριο σύμφωνα με το οποίο ακόμη και με ισοπαλία μπορούν να προκριθούν και οι 2.

Η δράση αρχίζει στις 20.00, με τον Τάσο Κολλίντζα και τον Βασίλη Σαμπράκο να φιλοξενούν στο στούντιο τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο για να αναλύσουν όλα τα σενάρια πρόκρισης του 2ου ομίλου. Σε live σύνδεση με το "Ντα Λουζ" και τον Σωτήρη Κωσταβάρα, θα ενημερωθούμε για όλα τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ακόμη, θα μάθουμε πώς θα κριθεί η πρωτιά του 1ου ομίλου, την οποία διεκδικούν οι Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ, οι οποίες παίζουν με την Λουντογκόρετς και την Βασιλεία, αντίστοιχα, και θα μεταφερθούμε στην “Allianz Arena” για να παρακολουθήσουμε αν η Μπάγερν... θυμάται ακόμα τον περυσινό της αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι “Rojiblancos” έχουν προκριθεί ως πρώτοι και οι Βαυαροί ως δεύτεροι.

Με το τέλος των αγώνων, θα συνεχιστεί η εκπομπή “UEFA Champions League Show” με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις και τις δηλώσεις που θα κάνουν οι πρωταγωνιστές στην Πορτογαλία, αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV.
Όσοι θέλουν να βρίσκονται όπου υπάρχει δράση, συντονίζονται με το COSMOTE SPORT 1HD στις 21.45 και την εκπομπή “UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό”.
Το πρόγραμμα της Τρίτης 6/12. Η σέντρα σε όλα τα ματς θα γίνει στις 21.45.

Βασιλεία-Άρσεναλ 1ος COSMOTE SPORT 6HD
Παρί Σεν Ζερμέν-Λουντογκόρετς 1ος COSMOTE SPORT 7HD
Μπενφίκα-Νάπολι 2ος COSMOTE SPORT 5HD
Nτιναμό Κιέβου-Μπεσίκτας 2ος COSMOTE SPORT 8HD
Μπαρτσελόνα-Γκλάντμπαχ 3ος COSMOTE SPORT 3HD
Mάντσεστερ Σίτι-Σέλτικ 3ος COSMOTE SPORT 4HD
Μπάγερν Μονάχου-Ατλέτικο Μαδρίτης 4oς COSMOTE SPORT 2HD

Την Τετάρτη 7/12, η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται τη νίκη επί της Ντόρτμουντ για να κάνει δική της την κορυφή του 6ου ομίλου. Η απάντηση θα δοθεί στο COSMOTE SPORT 2HD, ενώ την ίδια ώρα οι συνδρομητές των COSMOTE SPORT θα μάθουν και αν η Γιουβέντους θα “καθίσει” στην κορυφή του 8ου γκρουπ ή αν η Λιόν θα “κλέψει” την 2η θέση του 8ου ομίλου, από τη Σεβίλλη.

Το πλήρες πρόγραμμα της Τετάρτης 7/12. Η σέντρα σε όλα τα ματς θα γίνει στις 21.45.

Λεβερκούζεν-Μονακό 5ος COSMOTE SPORT 3HD
Τότεναμ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5ος COSMOTE SPORT 4HD
Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ 6ος COSMOTE SPORT 2HD
Λέγκια Βαρσοβίας-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 6ος COSMOTE SPORT 8HD
Πόρτο-Λέστερ 7ος COSMOTE SPORT 7HD
Γιουβέντους-Ντίναμο Ζάγκρεμπ 8ος COSMOTE SPORT 5HD
Λιόν-Σεβίλη 8ος COSMOTE SPORT 6HD

Aφιέρωμα στον Αντετοκούνμπο

Το “Pick & Roll” αυτής της Τρίτης (6/12, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD) μας ταξιδεύει στην Αμερική, το Ισραήλ και τη, Θεσσαλονίκη, με συνοδοιπόρο του Βασίλη Σκουντή τον Στέργιο Κουφό, ο οποίος πέρασε την τελευταία διετία στο Κατάρ, στον πάγκο της Αλ Ραγιάν. O Έλληνας προπονητής οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων και του Arab Club Championship.

Με αφορμή τα γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος γίνεται 22 ετών την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, το “Pick & Roll” έχει ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στην ζωή του σούπερσταρ του ΝΒΑ, όπως την αφηγούνται στην κάμερα της COSMOTE TV οι άνθρωποι που τον έζησαν στον Φιλαθλητικό. Επίσης, θα δούμε τι έχουν να πουν για τον “Greek Freak” οι Λε Μπρον Τζέιμς και Τζέισον Κιντ.

Ακόμη, η εκπομπή φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του γίγαντα των 213 εκατοστών ύψους, Γκιόργκι Μουρεσάν, ο οποίος μιλά για την καριέρα του στο ΝΒΑ και όσα θυμάται από τις συναντήσεις της εθνικής Γεωργίας, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα