Προς εξεύρεση λύσης NOVA και Super League!

Προς εξεύρεση λύσης NOVA και Super League!

Προς εξεύρεση λύσης NOVA και Super League!

Η NOVA και η Super League φαίνεται πως είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr κοντά στο να βρουν την χρυσή τομή, παραμονές του Δ.Σ. της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συλλέξει το Gazzetta.gr η NOVA και η διοίκηση της Super League βρίσκονται κοντά στο να καταλήξουν σε μία φόρμουλα που να ικανοποιεί και τα δυο μέρη.
 
Μία λύση ώστε η NOVA να μην ξεκινήσει την παρακράτηση από τις καταβολές του 2016 προς τις ΠΑΕ, τις ρήτρες των 2,8 εκ. ευρώ για την 1η και 2η αγωνιστική που προβλέπεται από την σύμβαση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αποτελεί την ελάχιστη δυνατή αποζημίωση για την συνδρομητική πλατφόρμα. Παράλληλα θα πρέπει να θυμίσουμε ότι για την αναβολή της 11ης αγωνιστικής καμία ρήτρα δεν έχει επιβληθεί από την NOVA. Η πρόταση αυτή θα παρουσιαστεί στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας προς έγκριση. Καθοριστικό ρόλο στην εκτόνωση των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών, διαδραμάτισε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Λίγκας, Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Best of internet