Tι θα έχει το «Goal Χωρίς Σύνορα»

Gazzetta team
Tι θα έχει το «Goal Χωρίς Σύνορα»

bet365

To τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα θα ξεχωρίζει στη σαββατιάτικη εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα του ΣΚΑΪ, στις 12:00 το μεσημέρι με τον Μανώλη Σφακάκη.
To τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και η ανάλυση του Νίκου Παπαδογιάννη που φιλοξενείται στο στούντιο της εκπομπής.
-Η υπόκλιση του ΝΒΑ στο φαινόμενο Αντετοκούνμπο και η άμεση προοπτική να εξελιχθεί σε All Star.
-Αποκλειστική συνέντευξη του Μλάντεν Πέτριτς στον Νίκο Παγκάκη για την καριέρα του, την Ελληνίδα σύζυγό του, την τωρινή δύσκολη κατάσταση του Παναθηναϊκού και την επιθυμία του να επιστρέψει στους "πράσινους".
-Ολα τα γκολ από τους αγώνες της Παρασκευής για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλά γκολ από τους αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
-To ανθρώπινο πρόσωπο του Πεπ Γκουαρντιόλα, η δύναμη ψυχής του Ιβάν Κλάσνιτς, το συγκινητικό ξέσπασμα του Φελίπε Μάσα μπροστά στους συμπατριώτες του και ο τρομακτικός Κόνορ ΜακΓκρέγκορ που αιμοτοκύλησε ξανά το κλουβί του ΜΜΑ.
-Η νέα τρέλα του Mannequin Challenge που κυριεύει τα γήπεδα όλου του κόσμου και μετατρέπει σε "αγάλματα" τους μεγαλύτερους σταρ του αθλητισμού.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας και τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media.

*Αυτή την Κυριακή οι αθλητικές εκπομπές Goal Χωρίς Σύνορα και Kick Off δεν θα προβληθούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα