Οι αγώνες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ & Παναθηναϊκού μόνο στον ΟΤΕ TV

Δήμος Μπουλούκος
Οι αγώνες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ & Παναθηναϊκού μόνο στον ΟΤΕ TV

bet365

Η πορεία των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού συνεχίζεται στο UEFA Europa League και τα κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV μας μεταφέρουν στην Αστάνα, την Τούμπα και το “Απ. Νικολαΐδης” για να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

Την Πέμπτη 3/11, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί στην “Astana Arena” του Καζακστάν, για να συναντήσει την πρωταθλήτρια της χώρας (18.00, ΟΤΕ SPORT 2HD). H πρώτη σύνδεση με τους απεσταλμένους των καναλιών ΟΤΕ SPORT, Γιώργο Θαναηλάκη και Δημήτρη Σπηλιόπουλο θα γίνει στις 17.00, στο πλαίσιο της εκπομπής “UEFA Europa League Show” (ΟΤΕ SPORT 2HD), που παρουσιάζουν ο Στέφανος Αβραμίδης και ο Σωτήρης Κωσταβάρας. Η εκπομπή θα φιλοξενήσει αποκλειστική συνέντευξη των Εστέμπαν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκεζ στην κάμερα του ΟΤΕ TV. Οι παίκτες του πρωταθλητή Ελλάδος μιλούν για την πορεία των “ερυθρόλευκων” στην Ευρώπη και το πώς θα διεκδικήσουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί της Αστάνα.

Στις 18.00 το μικρόφωνο θα πάει στον Γιώργο Θαναηλάκη για τη μετάδοση του αγώνα. Με το τέλος του ματς, θα ακολουθήσουν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην εκπομπή “UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό” στο OTE SPORT 1HD, όπου φυσικά θα έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε σε όλα τα γήπεδα, όπου υπάρχουν φάσεις και γκολ - σε πραγματικό χρόνο.

Στις 21.00, στο OTE SPORT 3HD θα μεταφερθούμε στην Τούμπα, για την pre game εκπομπή του ματς που θα δώσει ο ΠΑΟΚ με την Καραμπάγκ. Εκεί θα βρίσκονται οι Μιχάλης Τσόχος, Μιχάλης Μελισσίδης και Κώστας Γκουντούλας, οι οποίοι θα αναλάβουν να μας βάλουν στην ατμόσφαιρα του σημαντικού αγώνα, μέσω του οποίου θα επιδιώξει ο “Δικέφαλος του Βορρά” να επιστρέψει στις νίκες. Η σέντρα θα γίνει στις 22.05 (OTE SPORT 3HD) και τη μετάδοση θα αναλάβει ο Μιχάλης Τσόχος. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, θα ακολουθήσουν το ρεπορτάζ και οι αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή “UEFA Europa League Show” που θα επιστρέψει στις οθόνες μας (OTE SPORT 2HD), στις 00.05.

Το OTE SPORT 4HD είναι ο προορισμός όσων θέλουν να παρακολουθήσουν το “do or die” παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Στάνταρ Λιέγης. Η πρώτη σύνδεση με το “Απ. Νικολαΐδης” θα γίνει στις 21.00 και οι Τάσος Κολλίντζας, Αποστόλης Πάνος και Ανδρέας Σερεβέτας θα μας ενημερώσουν για τις επί μέρους λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης. Θα ακούσουμε και τον Σεμπάστιαν Λέτο να μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του OTE TV για το πώς προσεγγίζει η ομάδα του αυτό το ιδιαίτερο ματς. Ο Τάσος Κολλίντζας θα βρίσκεται στη μετάδοση του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 22.05, με την εκπομπή “UEFA Europa League Show” (00.05, OTE SPORT 2HD) να αναλαμβάνει να μας μεταφέρει ό,τι θα γίνει μετά το τελευταίο σφύριγμα. Εκεί θα δούμε την ψηφιακή ανάλυση όσων έχουν κάνει οι εκπρόσωποι μας στη διοργάνωση, αλλά και τις καλύτερες φάσεις από τα 24 ματς της ημέρας.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Ώρα

Παιχνίδι

Όμιλος

Κανάλι

18.00

Αστάνα-Ολυμπιακός

2ος

OTE SPORT 2HD

20.00

AΠΟΕΛ-Γιούνγκ Μπόις

2ος

ΟΤΕ SPORT 2HD

20.00

Φενέρμπαχτσε-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

1ος

OTE SPORT 5HD

20.00

Mπιλμπάο-Γκενκ

6ος

OTE SPORT 6HD

20.00

Aούστρια Βιέννης-Ρόμα

5ος

OTE SPORT 7HD

20.00

Zόρια-Φέγενορντ

1ος

OTE SPORT 8HD

22.05

ΠΑΟΚ-Κάραμπαγκ

10ος

OTE SPORT 3HD

22.05

Φιορεντίνα-Σλόβαν Λίμπερετς

10ος

OTE SPORT 2HD

22.05

Παναθηναϊκός-Στάνταρ Λιέγης

7ος

OTE SPORT 4HD

22.05

Άγιαξ-Θέλτα

7ος

OTE SPORT 5HD

22.05

Σαουθάμπτον-Ίντερ

11ος

OTE SPORT 6HD

22.05

Γάνδη-Σαχτάρ Ντόνετσκ

8ος

OTE SPORT 7HD

22.05

Σάλκε-Κράσνονταρ

9ος

OTE SPORT 8HD

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα