Η Μπάρτσα επιλέγει Μπαρτζώκα!

Gazzetta team
Η Μπάρτσα επιλέγει Μπαρτζώκα!

bet365

Τον Γιώργο Μπαρτζώκα επέλεξε η Μπαρτσελόνα, που ξεκινάει άμεσα διαπραγματεύσεις με την Λοκομοτίβ για να σπάσει το συμβόλαιό του.

Ο κύβος ερρίφθη! Η Μπαρτσελόνα πήρε την μεγάλη απόφαση και έχρισε ως βασικό της στόχο για την θέση του προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ξεκινάει άμεσα διαπραγματεύσεις με την Λοκομοτίβ, προκειμένου να σπάσει το συμβόλαιό του και να τον κάνει δικό της.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χτες, οι δύο βασικοί υποψήφιοι των Καταλανών ήταν Έλληνες, με τον Μπαρτζώκα να... κερδίζει την μάχη με τον Φώτη Κατσικάρη, παρόλο που το συμβόλαιό του και το γεγονός ότι δεν έχει ρήτρα, μπορεί να τους κάνει δύσκολο το έργο.

Άλλωστε, ο ισχυρός άνδρας των Ρώσων, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να χάσει τον Μπαρτζώκα. Ακόμα και όταν οι ίδιος ο κόουτς του ζήτησε να φύγει - γιατί δεν είχε σχολείο για την κόρη του στο Κράσνονταρ - η απάντησή του ήταν «φέρε πρόταση 1 εκατ. ευρώ για να σε αφήσω».

Βέβαια, δεν θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη, αν ακόμα και ένα τέτοιο ποσό δεν είναι αρκετό, αφού δεν υπάρχει ρήτρα και η διοίκηση της Κουμπάν μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τις απαιτήσεις της, είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα