«Χαρίζει» τον τίτλο στην Μπενφίκα ο Μήτρογλου! (vids)

«Χαρίζει» τον τίτλο στην Μπενφίκα ο Μήτρογλου! (vids)

Gazzetta team
«Χαρίζει» τον τίτλο στην Μπενφίκα ο Μήτρογλου! (vids)

bet365

Mε τον Κώστα Μήτρογλου να λύνει το... γόρδιο δεσμό για τους «Αετούς», φτάνοντας τα 19 τέρματα στο πρωτάθλημα, η Μπενφίκα επικράτησε με 2-0 της Μαρίτιμο και ανέβηκε ξανά στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος, με μία αγωνιστική να απομένει για το φινάλε.

Η Σπόρτινγκ βρέθηκε προσωρινά στο +1 μετά την επικράτηση της το Σάββατο (7/5) απέναντι στη Σετούμπαλ, όμως η Μπενφίκα με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Κώστα Μήτρογλου επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Μαρίτιμο και επανήλθε στο +2 και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «Αετοί» έμειναν με 10 παίκτες στο 37', καθώς ο Ρενάτο Σάντσες αντίκρισε τη 2η κίτρινη, όμως η λύτρωση για την ομάδα του Ρουί Βιτόρια ήρθε από τον «Μητρο-γκολ», που με εξαιρετικό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 48', φτάνοντας τα 19 τέρματα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταλίσκα στο 83', με τους γηπεδούχους να τελειώνουν επίσης με 10 παίκτες τον αγώνα, έπειτα από την αποβολή του Φρανσέρτζιο στο 89'.

Για κάτι περισσότερο από 10 λεπτά αγωνίστηκε στο ματς και ο Ανδρέας Σάμαρης που πέρασε στην αναμέτρηση ως αλλαγή στο 79ο λεπτό.

Στην τελευταία στροφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος η Μπενφίκα υποδέχεται στο Da Luz την Νασιονάλ Μαδέιρα, ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιλοξενείται στην έδρας της Μπράγκα.

 

Τελευταία Νέα