Οι 10 ομορφότεροι αθλητές στην ιστορία! (pics)

Αντωνία Σπανού
Οι 10 ομορφότεροι αθλητές στην ιστορία! (pics)

bet365

Οι αθλητές καταφέρνουν, πολύ συχνά, εκτός από τις αθλητικές τους επιδόσεις να ξεχωρίζουν και με την γενικότερη εμφάνιση τους. Το gazzetta.gr δημιουργεί ένα Top 10 και σας το παρουσιάζει.

Ένας βασικός λόγος που οι γυναίκες ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό είναι η εμφάνιση των αθλητών.

Πόσες φορές δεν έχετε κάτσει να δείτε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με την κοπέλα σας και έχετε γίνει... έξαλλος με τα σχόλια θαυμασμού της συντρόφου σας για την εμφάνιση κάποιου παίκτη;

Η αλήθεια είναι ότι οι αθλητές εξαιτίας της δουλειάς τους, χτίζουν συνήθως ένα εντυπωσιακό κορμί και σε συνδυασμό με την προσεγμένη γενικότερα εμφάνιση που επιτάσσει πλέον η «μόδα» μέσα στο γήπεδο, οι αθλητές δεν διστάζουν να ακολουθούν και άλλους δρόμους...

Οι αθλητές επιλέγουν πλέον να «πουλήσουν» την εντυπωσιακή τους εμφάνιση και πολύ συχνά η φήμη της ομορφιάς τους μπορεί να ξεπεράσει τον αθλητικό τους «μύθο» αλλά και να τους αποφέρει πολλά χρήματα.

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το Top -10 των πιο όμορφων αθλητών (κάθε διαφωνία δεκτή):

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο απόλυτος σταρ σε τέτοιες λίστες είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Διαχρονικά ο Άγγλος πρώην διεθνής «πουλάει» την σέξι εμφάνιση του και... πολύ καλά κάνει.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο αθλητής που αυτή την εποχή «πουλάει» καλύτερα την εμφάνιση του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προφανώς έχει ένα πολύ εντυπωσιακό κορμί και φροντίζει να το προβάλει με τον καλύτερο τρόπο. Τον συμπαθής ή όχι δεν μπορείς παρά να προσέξεις την εμφάνιση του...

Φρέντι Λιούμπεργκ

Ο Σουηδός άσος ίσως να ήταν και από τους πρώτους που επέλεξε να προβάλει τον εαυτό του μέσα από μια σέξι καμπάνια. Επέλεξε να προβάλει το κορμί του, αφού συνεργάστηκε με γνωστή εταιρεία με εσώρουχα, και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Ιβάν Μίλκοβιτς

Η αλήθεια είναι ότι ο Σέρβος παίκτης βόλεϊ δεν έχει κάνει κάποια σέξι φωτογράφηση, αλλά το εντυπωσιακό κορμί του δεν περνάει σίγουρα απαρατήρητο.

Ολιβιέρ Ζιρού

Ο Ολιβιέρ Ζιρού εντυπωσιάζει με την εμφάνιση του. Είναι από τους παίκτες που ο περισσότερος γυναικείος πληθυσμός είναι... ερωτευμένος μαζί του.

Έρικ Ντέκερ

Ο παίκτης ράγκμπι που κάνει αίσθηση με την εμφάνιση του. Ο νεαρός παίκτης θεωρείται από τους πιο σέξι του πλανήτη.

Τομ Έβανς

Ο έτερος πρώην παίκτης ράγκμπι που θεωρείτε από τους πιο σέξι. Ο Σκοτσέζος εντυπωσιάζει με την εμφάνιση του.

Ράιν Λόχτι

Ο πετυχημένος κολυμβητής είναι άλλος ένας αθλητής που τραβάει τα γυναικεία βλέμματα πάνω του.

Πάολο Μαλντίνι

Ο πρώην διεθνής Ιταλός ποδοσφαιριστής θεωρείται ένας από τους πιο σέξι που πέρασαν από τα γήπεδα. Ακόμα και στα 40+ είναι εντυπωσιακός.

Όλοφ Μέλμπεργκ

Ο Σουηδός πρώην κεντρικός αμυντικός που πέρασε και από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει για το πάθος του μέσα στο γήπεδο αλλά και για την εμφάνιση του.

 

Τελευταία Νέα