Ο Γιώργος και τα νησιά Φουρέιρα!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ο Γιώργος και τα νησιά Φουρέιρα!

bet365

Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια! Μα, πώς δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό; Καλημέρα να σας πω, καλησπέρα να σας πω και πολύ ωραία περνάμε τούτες τις ημέρες.

Ο μαραθώνιος των Αθηνών έγινε πριν δέκα μέρες, εκείνος της Λόλας ξεκινάει σιγά-σιγά και κουράγιο παλικάρια! Λοιπόν, πρέπει να συγχαρώ τον αγαπητό φίλο Κουβανό Κουβανό, που να υποθέσω ότι έχει κάποια σχέση με την Κούβα και το επόμενο όνομά του μπορεί να είναι Καραϊβικός Καραϊβικός! Βρήκαμε την απάντηση γιατί ο Κλαούντιο Ρανιέρι, καλή του ώρα όπου κι αν βρίσκεται, δεν κάλεσε τον Γιώργο Σαμαρά στην τελευταία κλήση για τον άκρως πετυχημένο αγώνα της προηγούμενης Παρασκευής.

Νόμιζε πως παίζαμε με τα νησιά Φουρέιρα και φοβήθηκε το ασυμβίβαστο! Για τέτοια ανεπάρκεια πληροφόρησης και τέτοιο μπέρδεμα μιλάμε. Και μετά μας φταίει ο Ιταλός ή ο Κονέ που αντέδρασε στο σπάσιμο της μύτης του και τον κατηγορούμε για τη συμπεριφορά του. Λες και όλοι αυτοί που τον κράζουν, δέχονται να τους σπάνε τη μύτη και σαν καλοί Χριστιανοί να γυρνάνε και την άλλη μύτη! Χαχαχα! Λοιπόν, το σημερινό μας θέμα είναι και σχετικό με τον πρόλογο και δε θα καθυστερήσω γιατί όπως φαντάζεστε έχω δουλειές να κάνω!

Ταξίδι αστραπή για την καλή του!

Πριν μια εβδομάδα λέγαμε για την Ελένη Φουρέιρα που εξοργίστηκε για τη μη κλήση του καλού της στην Εθνική και θα έχανε την ευκαιρία να τον δει. Να, όμως, που το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι και ο Γιώργος Σαμαράς είναι από τα καλά παλικάρια που τα κατέχουν τα μονοπάτια. Μετά από δεκάδες εκπλήξεις που της έχει κάνει τον τελευταίο καιρό, ώστε να κρατάει τη σχέση τους ζεστή, αποφάσισε να κάνει και τη μεγαλύτερη! Ήρθε ο ίδιος και εμφανίστηκε μπροστά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια ταλαιπωρείται τον τελευταίο μήνα από βρογχίτιδα και πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στην καθημερινότητά της, ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάστασή της και αναγκαστεί να διακόψει τις εμφανίσεις της. Ο Έλληνας επιθετικός την πρόσεξε και τη φρόντισε στο σύντομο διάστημα που ήταν εδώ, κάτι που μαρτυρά το γεγονός πως μόλις μια φορά βγήκαν από το σπίτι τους στη Βούλα. Εντάξει, μπορεί να μαρτυρά και κάτι άλλο, όμως δεν θα το πούμε γιατί είμαστε οικογενειακή στήλη με επιθυμητή τη γονική συναίνεση.

Το περιοδικό «Hello» τους εντόπισε στη μοναδική τους έξοδο και το σχετικό φωτορεπορτάζ θα το δείτε στη σημερινή στήλη, ενώ ο Γιώργος Σαμαράς δε θα μπορούσε παρά να κάνει και μια βόλτα από το «Κέντρο Αθηνών». Εδώ κάνουν όλοι οι υπόλοιποι, εκείνος που έχει κι ένα λόγο παραπάνω, δε θα έκανε; Ο Έλληνας επιθετικός παρακολούθησε το πρόγραμμα της Ελένης Φουρέιρα και η παρουσία του ήταν πολύ διακριτική, κάτι που μαρτυρά και το γεγονός ότι δεν έγινε αντιληπτός από τους παπαράτσι.

Έτσι φτάσαμε στο τέλος της σημερινή μας στήλης… Ήταν η αγαπημένη σας η Λόλα η κουτσομπόλα που μεταδίδει από τα νησιά Φουρέιρα! Στο ρόλο του ναυαγού ο Γιώργος Σαμαράς!

 

Τελευταία Νέα