Τρίχες και του Βλοντάκη!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Τρίχες και του Βλοντάκη!

bet365

Πέρασε το πρωί, ήρθε το μεσημέρι, όμως είναι Παρασκευή και συνήθως με χαρά περιμένουμε ότι ακολουθεί. Ειδικά το Σαββατοκύριακο. Στις περισσότερες των περιπτώσεων και όχι σε όλες.

Η Λόλα αν και κομματάκι καπελωμένη από την Αλεσάντρα Αμπρόσιο που ξεμύτισε χθες το μεσημέρι στη στήλη και παραμένουν ως και τώρα άγνωστοι οι λόγοι που την οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση, είναι και πάλι εδώ. Δε θα σας πω σήμερα για τον Μάρκο Σεφερλή, που φυσικά και ζήτησε συγγνώμη. Χαζός είναι να μην ζητήσει; Δε θα σας πω τίποτα παραπάνω για την ελληνική τηλεόραση γιατί δεν παρακολούθησα χθες κι έτσι δεν έχω ενημέρωση. Θα σας πω για τα κουστούμια του Ολυμπιακού, που δηλαδή, σκίσε με ν’ αλλάξω ράφτη, που τραγουδούσε και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Γιατί είναι ένα πράγμα να αποφασίζεις να φορέσεις καρό κουστούμι κι ένα άλλο να το φορέσεις σε τέσσερις ανθρώπους να μοιάζουν ίδιοι. Δύο εξηγήσεις μόνο μπορεί να βρει η Λόλα..Είτε ήταν η εναλλακτική πρόταση για να μην πληρώσουν το πρόστιμο που επιβλήθηκε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό ή ήταν κάποιο παιχνίδι προσανατολισμού. Ξέρετε, όπως αυτά στους υπολογιστές… Που κοιτάζεις μέσα στα τετραγωνάκια και μετά από λίγο τα βλέπεις να κινούνται! Έπιασε τόπο πάντως και μπράβο στον εμπνευστή του κουστουμιού. Στο επόμενο ματς μπορεί να επιλεχτεί η σκακιέρα σε άσπρο και μαύρο μοτίβο, η ντάμα στα ίδια χρώματα, ένα κουστούμι ριγέ ή το καλύτερο θα ήταν το λαμέ! Υπάρχει χώρος για βελτίωση, όπως υπάρχει χώρος και για το θέμα μας!

Τρίχες με ονοματεπώνυμο!

Φαίνεται πως αυτό το σίριαλ θα είναι από τα πιο συζητημένα της σεζόν… Έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Τρίτη αν δεν λανθάνω, όμως η Λόλα έβλεπε την Εθνική ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι εκείνη την ώρα. Τρίχες έτσι, τρίχες κι αλλιώς… Κακώς, γιατί όπως φαίνεται τα καλύτερα είναι στο σίριαλ του ΑΝΤ1. Μετά τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, για τον οποίο όπως είπαμε πριν λίγο καιρό, θα κάνει guest εμφάνιση στο προσεχές μέλλον και το επεισόδιο έχει, ήδη, γυριστεί έχουμε ένα ακόμα πρόσωπο του αθλητισμού. Ένα πρόσωπο που έμαθε τη γλύκα της show biz και δεν του κακόπεσε μάλλον.

Ο Αντώνης Βλοντάκης, χωρίς την Κορίνα και το ένα τσούρμο παιδιά που έχουν, θα παίξει με τη σειρά του στην τηλεοπτική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα. Σε τούτη την περίπτωση δεν ξέρουμε καλά το σενάρια, αλλά ξέρουμε ότι λίγο ξύλο θα το φάει. Μια έτερη guest star θα του το δώσει, αφού η Σάσα Σταμάτη – γνωστή απ’ το πρωινό του ΑΝΤ1 κι επειδή ρίχνει ένα κεφάλι σε όλους τους celebrity – θα τον χαστουκίσει στο κομμωτήριο που διαδραματίζεται το story. Έτσι έχει καταλάβει η Λόλα δηλαδή! Ο βετεράνος πολίστας μετά το «Just the two of us» θα εμφανιστεί και πάλι στην τηλεόραση και με αγωνία περιμένουμε να δούμε ποιος άλλος αθλητής θα κάνει το πέρασμά του από την εν λόγω σειρά.

Σιγά-σιγά θα σας αφήσω γιατί πήγε η ώρα two, που θα έλεγε και η μπουμπού με τη μπουμπού. Γιατί δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά εσχάτως είναι πολύ του αγγλικού και με κυρία καθηγητού. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να μείνετε συντονισμένοι στο gazzetta.gr για να δείτε τις ωραίες παρουσίες του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Super League. Τους αγώνες και να μην τους δείτε, δεν πειράζει!

 

Τελευταία Νέα