Καραγκούνης κατά του ρατσισμού!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Καραγκούνης κατά του ρατσισμού!

bet365

Καλημέρα και πάλι… Φαντάζομαι θα ανησυχείτε όταν βλέπετε τη Λόλα τόσο πρωί να εμφανίζεται και θα τρομάζετε με το τι έχει συμβεί. Να σας καθησυχάσω, λοιπόν! Είναι όλα καλά σε γενικές γραμμές. Γιατί σε ειδικές θα τα πούμε πιο κάτω.

Φιλενάδα μου καταρχήν να σου πω ότι με αγωνία περιμένουμε τη συγγνώμη του Μάρκου Σεφερλή, που λογικά τώρα που απειλήθηκε με μηνύσεις θα έρθει και να δεις που μέχρι και τους ηλικιωμένους που πήρε τηλέφωνο θα φέρει καλεσμένους στην εκπομπή για να δείξει ότι δεν τρέχει τίποτα. Συνήθως έτσι συμβαίνει με το φτηνό και υπερβολικό χιούμορ. Φτάνεις στο άλλο άκρο της υπερβολής για να δείξεις πόσο αθώες ήταν οι προθέσεις σου. Δε βαριέσαι, όμως… Η τηλεόραση να ‘ναι καλά και να μας προσφέρει θέματα. Ακόμα κι αν δεν βλέπεις, αρκεί να διαβάζεις για εκείνη.

Να, ας πούμε διάβαζα, για την πρωτότυπη ιδέα που σας έλεγε και τις προάλλες. Αυτή που επανήλθε το «Αργά» αλλά όχι με τον Νίκο Μαστοράκη. Παρουσιαστής θα είναι ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος όμως στην πρώτη εκπομπή ήταν καλεσμένος του Νίκου Μαστοράκη. Καταλάβατε; Πολύ μπροστά η τηλεόραση σαν τον Χρήστο Χολίδη και τον Σταμάτη Γονίδη. Αυτό πάλι πως είχα ξεχάσει να σας το πω; Μου πόζαραν τα δύο αγόρια για νυχτερινό κέντρο στην παραλιακή και σχηματίζουν τα χέρια τους καρδούλα!!! Μα, πάμε καλά; Σα να βλέπω την ανιψιά μου που είναι δέκα χρονών με την άλλη ανιψιά μου που είναι οκτώ να βγάζουν φωτογραφίες στην παραλία για να τις ανεβάσουν στο instagram! Η κακογουστιά και η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο!

Εκτός εαυτού με έχουν βγάλει φιλενάδα, το βλέπεις. Είναι και αυτό που διάβασα πρωί-πρωί με τα τέλη κυκλοφορίες και νευρίασα ακόμα παραπάνω. Δηλαδή, εκεί που λέγαμε να παίρνουμε μικρότερο κυβισμό για να πληρώνουμε λιγότερα, το αλλάξαμε το τροπάριο… Και σε λίγο καιρό να δεις που πάλι θα αλλάζουμε αυτοκίνητο για να γλιτώσουμε τα τέλη. Αφού δεν ελέγχουν και τις δικές μας εκπομπές ρύπων πάλι καλά να λέμε… Θα χρειαζόταν να παραδώσεις τις πινακίδες του συνταξιούχου φιλενάδα μου. Χαχαχαχα! Θα μου πεις και πέρυσι τα ίδια ίσχυαν, τώρα σε έπιασε; Τι να σου πω; Μπορεί να φταίει το πρωινό ξύπνημα ή ο καφές που δεν ήταν ωραίος! Μπορεί και ότι πάλι η επικαιρότητα δεν έχει τίποτα να προσφέρει, οπότε είπα να κάνουμε μια συζήτηση γενικής φύσεως!

Εκεί, λοιπόν, που έψαχνα τι θέμα να συζητήσουμε σήμερα, έπεσα πάνω στον Γιώργο Καραγκούνη και μια ομάδα ηθοποιών και άλλων γνωστών Ελλήνων, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε βίντεο της action aid κατά του ρατσισμού. Νομίζω ότι είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι ένα βίντεο και περιγράφει εκείνο που οι περισσότεροι επιλέγουν να αγνοούν. Πόσο κοινή, δηλαδή, μπορεί να είναι η ιστορία ενός δακτυλοδεικτούμενου μετανάστη, ακόμα και λαθρομετανάστη, με έναν Έλληνα που φεύγει για την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία. Απλά, το ταξίδι είναι πιο ανθρώπινο και νόμιμο στις περισσότερες περιπτώσεις.

Δεν πρόκειται να επεκταθώ περισσότερο στο θέμα, επειδή είναι λεπτό και ουδεμία διάθεση έχει η Λόλα να μπλεχτεί σε κυκεώνα σχολίων με άξονα τον ρατσισμό. Απλά, να δώσω συγχαρητήρια στον Γιώργο Καραγκούνη που δέχτηκε να συμμετάσχει στο βίντεο και να περάσει το δικό του μήνυμα… Και παράλληλα, να εξάρουμε και τον Στέφαν Μίτροβιτς που σε πείσμα όσων πατριωτικών και υπερβολικών έχουμε ακούσει τα τελευταία 24ωρα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν του αγώνα Σερβίας-Αλβανίας, είπε το αυτονόητο. Ότι μέλημά του ήταν να συνεχιστεί ο αγώνας ποδοσφαίρου… Μάθημα για όσους επιμένουν να μπλέκουν τον αθλητισμό με την πολιτική και για όσους επιλέγουν για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα να στριμώχνουν την πολιτική στον αθλητισμό.

Πολύ σοβαρή η σημερινή Λόλα και να έχετε το νου σας… Δε θα είναι έτσι κάθε μέρα, οπότε να το εκτιμήσετε. Σας αφήνω τώρα για να πάω κι εγώ να κάνω καρδούλες!! Τι καλύτερο έχει από μένα ο Σταμάτης ο Γονίδης και τις κάνει δηλαδή;

 

Τελευταία Νέα