Στην τηλεόραση η Βερίνα!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Στην τηλεόραση η Βερίνα!

bet365

Καλημέρα, καλημέρα! Στο μέσο της εβδομάδας ήρθε και πάλι η Λόλα για να συζητήσουμε τα προβλήματα τούτου του τόπου, που όλο και αυξάνονται.

Καταρχήν, έχουμε τον Κλαούντιο Ρανιέρι και την Εθνική ομάδα. Χάλια η κατάσταση φιλενάδα μου… Όχι πως δεν το περιμέναμε, βέβαια. Όμως, δεν αντιλαμβάνομαι το εξής… Γιατί είναι και λίγο χαζούλα η Λόλα. Όχι σαν τη μπουμπού και τη μπουμπού, που σπάνε τα ρεκόρ του iq. Τι διαφορετικό είχε η Εθνική που δεν κέρδισε τη Ρουμανία με εκείνη που έφερε ισοπαλία στη Φιλανδία; Γιατί, φιλενάδα μου, μετά το ματς του Σαββάτου, το οποίο έτυχε και είδα κιόλας, ένιωσα χαζή. Λέω καλά έπαιξαν τα παιδιά, εγώ δεν το πήρα χαμπάρι. Αποθέωση από τις εφημερίδες, νέα αρχή, ταλεντάρες και ουάου η κατάσταση. Σε ένα ματς που πριν ξεκινήσει έλεγαν όλοι ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Δύσκολα αυτά τα ποδοσφαιρικά και πάει όλο στο πονηρό το μυαλό μου και δεν πρέπει.

Και μετά απ’ το δράμα με τον Κλαούντιο Ρανιέρι έχουμε και το δράμα με τον Μάρκο Σεφερλή. Αλήθεια, φιλενάδα μου τον δικό σου τον συνταξιούχο τον πήρε; Αν και σε εκείνον δε θα του έλεγε ότι είναι από την πολεοδομία… Απ’ την αρχαιολογία θα του έλεγε!! Χαχαχαχαχαχα! Είναι κρίμα που έχουμε φτάσει σε τέτοια επίπεδα αγαπημένοι μου αναγνώστες. Που συνεχίζουμε να βρίσκουμε χαρά με το βάσανο του διπλανού μας και δεν μας ενοχλεί κιόλας. Και δεν το λέω μόνο για τον Σεφερλή, αλλά για όποιον θεωρεί ότι τέτοιου τύπου φάρσες είναι αστείες. Τέλος πάντων, δε θα επεκταθώ και θα σας μιλήσω για το θέμα μας.

Η επιστροφή της Βερίνας!

Η σωστή γυναίκα έχει προτεραιότητες… Η Βερίνα η Χιώτη τις τήρησε. Είχε μια αξιοπρεπή καριέρα, όμως την παραμέρισε για χάρη του έρωτα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Παντρεύτηκαν, έκαναν την κορούλα τους που μεγαλώνει και είναι μια κούκλα και τώρα που η ζωή έστρωσε και το μαλλί του Διαμαντίδη άσπρισε, επιστρέφει στην καριέρα της. Η Βερίνα, που γνώρισε τον αρχηγό του τριφυλλιού δουλεύοντας ως υποδοχή σε γνωστό club θα συνεχίσει με την υποκριτική και ετοιμάζεται να παίξει φέτος σε σίριαλ.

Σύμφωνα με ένα από τα περιοδικά που τώρα δε θυμάμαι ποιο ήταν, αλλά σίγουρα δεν ήταν το «Ciao», η Χιώτη θα παίξει σε σίριαλ που θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, στο «Συμμαθητές», θα ερμηνεύσει τη γυναίκα που θα αναστατώσει το τηλεοπτικό ζευγάρι της Μαριάννας Τουμασάτου και του Καρτερού Κατσούλη. Στο σίριαλ μετέχουν κι άλλοι γνωστοί ηθοποιοί και είναι το τρίτο μεγάλο που θα συμμετάσχει μετά από τις guest εμφανίσεις στο «Μαρία, η άσχημη» και «Πολυκατοικία».

Τα επεισόδια θα προβάλλονται καθημερινά κι έτσι το ζευγάρι, όταν δεν θα έχει υποχρεώσεις ο Δημήτρης Διαμαντίδης, θα έχουν κάτι να παρακολουθούν στην τηλεόραση. Εμείς φιλενάδα μου τι λες να παρακολουθήσουμε; Νομίζω τη μπουμπού και τη μπουμπού που είναι οι καλύτερες του τηλεοπτικού κοινού! Ραντεβού αύριο… Να προσέχετε μην σας κάνει φάρσα ο Σεφερλής.

 

Τελευταία Νέα