Το κατευόδιο στον Σαμαρά!

Το κατευόδιο στον Σαμαρά!

bet365

Μέσα στο μεσημέρι και η Λόλα εμφανίστηκε! Τι κάνετε; Σας έλειψα χθες, το ξέρω, αλλά είχα πάει για πλύσιμο! Όχι το αμάξι, ευτυχώς. Τον εαυτό μου είπα να πλύνω γιατί έχω εκμεταλλευτεί τον καιρό και πηγαίνω για λασπόλουτρα.

Δεν ξέρετε τι καλό κάνουν στην υγεία! Να, χθες το βράδυ για παράδειγμα, σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου που λένε. Φόρεσα ένα ωραίο άσπρο μπουφάν, που το είχα βαρεθεί κι ήθελα να γίνει καφέ και βγήκα μια βόλτα το βράδυ! Μεγάλη επιτυχία! Τώρα έχω το μπουφάν που πάντα ονειρευόμουν. Άσπρο με καφέ βούλες, το ονόμασα Δαλματίας!! Δεν χρειάζεται να πάρω και κουτάβι κι ας γκρινιάζουν η μπουμπού με τη μπουμπού που είναι του γουτσουγουστού. Για το αυτοκίνητο ούτε λόγος… Αφού έλεγα να το πάω αύριο για σέρβις, αλλά ανησυχώ μήπως στο συνεργείο δεν το βρίσκουν!! Έχω χρόνο να αποφασίσω τι θα κάνω και σας ενημερώσω πάραυτα! Προς το παρόν ας περάσουμε στα θέματά μας!

Το αντίο και πάμε στο Ρίο!

Όσο πλησιάζει η ώρα για το εναρκτήριο λάκτισμα του μουντιάλ που λένε και οι δημοσιογράφοι, τόσο μεγαλύτερο γίνεται το ενδιαφέρον. Έπαιζε και φιλικό η Εθνική ομάδα τα ξημερώματα, όμως το μόνο που κατάλαβε η Λόλα είναι ότι γκολ δεν βάζουμε και πως η Καλομοίρα τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο. Στη δική μας πραγματικότητα, λίγη σημασία έχει ότι δεν βάζουμε γκολ, μεγάλη σημασία ότι τραγούδησε ξανά η Καλομοίρα και μάλιστα όχι το «η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ» και ακόμα μεγαλύτερη το θέμα μας! Γιώργος Σαμαράς και Ελένη Φουρέιρα στην τελευταία τους συνάντηση πριν φύγει ο Έλληνας φορ για τα ξένα!

Το ζευγάρι εθεάθη στα νότια προάστια να ζει την καθημερινότητά του, που περιλάμβανε καλλωπισμό. Ο Σαμαράς προκειμένου να είναι μαζί με την καλή του, δεν δίστασε να μείνει δύο ώρες μαζί της σε ινστιτούτο μανικιούρ-πεντικιούρ, στη συνέχεια να πάνε για πλύσιμο το αυτοκίνητο – κρίμα γιατί τώρα πάλι χάλια θα ‘χει γίνει – και άλλες καθημερινές δουλειές. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το στυλ του Γιώργου Σαμαρά ήταν εξαιρετικό, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να φοράει και να μην φοράει το καπέλο του! Δεν πειράζει! Του ευχόμαστε να τα πάει καλύτερα την επόμενη φορά!

Αχώριστο ζευγάρι!

Αφήνουμε τους παλιούς και περνάμε στους νέους! Χωρίς οι μεν να είναι λιγότερο ερωτευμένοι από τους δε και σε αυτό θέλω να δώσετε σημασία! Φαίνεται, λοιπόν, πως στο φετινό καλοκαίρι θα έχουμε πολύ από Εριέττα Κούρκουλου και Νίκο Παντίδο. Μετά τις πρώτες φωτογραφίες της προηγούμενης εβδομάδας, έχουμε και συνέχεια από το περιοδικό «Hello». Το ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει καθημερινά τα μπάνια του στον Αστέρα Βουλιαγμένης και οι παπαράτσι συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις φωτογραφίες τους.

Η Λόλα που δεν μπορεί να απολαύσει ούτε φωτογραφίες, ούτε μπάνια, θα απολαύσει τώρα δύο μπιφτέκια για να νιώσει καλύτερα! Στην τελευταία μας φωτογραφία, ο καλός πολίτης Σωτήρης Κυργιάκος που περνάει το αυτοκίνητό του από ΚΤΕΟ! Καλή Τετάρτη και καλό λασπόλουτρο να έχουμε!

 

Τελευταία Νέα