Ο Σπανούλης φτιάχνει κοκτέιλ!

Ο Σπανούλης φτιάχνει κοκτέιλ!

bet365

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα, καλό καλοκαίρι και καλά μυαλά. Απ’ όλα το τελευταίο είναι το δυσκολότερο, αλλά όποιος το χρειάζεται ας κάνει μια προσπάθεια. Όποιος νιώθει να του λείπει, ας ψάξει λίγο μπας και βρει.

Η Λόλα μπορεί να έκανε μια μικρή κοπάνα την Παρασκευή, λόγω έλλειψης επικαιρότητας, αλλά δούλεψε σκληρά το Σαββατοκύριακο για να μην σας λείψει τίποτα. Το τι ρεπορτάζ έκανε, δε λέγεται. Πήρε τους δρόμους, πήρε τις λεωφόρους, πήρε τα καλοκαιρινά φεστιβάλ, πήρε τα καλοκαιρινά της ρούχα και ήρθε σήμερα με αποκλειστικά νέα. Πώς είστε; Παράλειψή μου που ξέχασα να ρωτήσω, αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός της αντάμωσης. Σαν τη μπουμπού με τη μπουμπού στο κρεβάτι του γιατρού. Ψάχνουμε και για έναν καλό ψυχίατρο τώρα, αν έχετε υπόψη κάποιον να τον συστήσετε στη Λόλα! Σήμερα, σας έχουμε μια παγκόσμια αποκλειστικότητα. Και μπορεί ο κόσμος να μην ασχολείται κι εμείς να μην αξίζει να ασχολούμαστε, αλλά επειδή είναι θέμα των ημερών οφείλει η Λόλα να φωνάξει «παρούσα».

Βρήκαμε τον Σπανούλη!

Θα αναλύσουμε το χθεσινό ματς στο ΣΕΦ. Μια βαθύτατα μπασκετική και σοβαρή ανάλυση, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Θα προσέξω τα λόγια μου γιατί με διαβάζουν η μπουμπού και η μπουμπού, που ειδικά η μία είναι και εξαιρετικά γουρλού! Σε πρώτη φάση και όπως μπορείτε να δείτε στο φωτορεπορτάζ μας, είχαμε μια Ολυμπία Χοψονίδου στα καλύτερά της! Τέτοιες ομορφιές είχαμε καιρό να δούμε από την σύζυγο του Βασίλη Σπανούλη που πήγε στο γήπεδο με τα καλά της για να δει τον Ολυμπιακό να κατακτάει τον τίτλο. Εκείνο που δεν είδε ήταν ο άντρας της! Και πώς να τον δει; Κάποιοι λένε ότι ήταν στον αγωνιστικό χώρο και είχε 0/10 σουτ και 1/2 βολές. Μα, ελάτε τώρα… Το πιστεύετε στ’ αλήθεια αυτό?? Ο Βασίλης Σπανούλης δεν ήταν ποτέ στο ΣΕΦ, αλλά έστειλε στη θέση του έναν τυχάρπαστο, αφού εκείνος την ίδια ώρα έκανε άλλη δουλειά!

Ναι, ναι, για τέτοια αποκλειστικότητα μιλάμε! Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν την ίδια ώρα που παιζόταν ο αγώνας και όλο το Σαββατοκύριακο για να σας πω και όλη την αλήθεια, στην Γερμανία κι έφτιαχνε κοκτέιλ! Πολύ ωραία κιόλα, με ενημέρωσαν οι αλκοολικοί που τα δοκίμασαν και που σημειωτέον είχαν πιει και μερικές μπύρες πριν. Δεν έφταιγε, όμως, το αλκοόλ για την ομοιότητα που έβλεπαν. Κάτι το μούσι, κάτι το αραίωμα στο κεφάλι και έχουμε τον δεύτερο Έλληνα γκαρντ, που στην ανάγκη τον στέλνουμε και στην Εθνική, αν δεν αφήσει ο Ολυμπιακός τον πρώτο να πάει! Χαχα! Ωραίο το αστείο.

Από το ΣΕΦ έχουμε ακόμα μια φωτογραφία. Η Άννα Καβάσιλα, που έπαιζε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, βρέθηκε στο άντρο του αιωνίου αντιπάλου, όμως ο έρωτας χρώματα δεν κοιτάει! Δεν υπάρχει το πράσινο, δεν υπάρχει το κόκκινο, παρά μόνο οι βόλτες χέρι με χέρι και τα αληθινά συναισθήματα που έχουν αναπτύξει ο Μπράιαντ Ντάνστον με τη νεαρή αθλήτρια. Ουφ, συγκινήθηκα έτσι που τα έγραψα, πολύ αγαπησιάρα η Λόλα σήμερα.

Λοιπόν, άντε γεια σας τώρα και χαρά σας! Δεν έχετε παράπονο και αλίμονο δηλαδή… Πρωί-πρωί η Λόλα, με αποκλειστικό, με τόσες φωτογραφίες! Τι παραπάνω να ζητήσετε;

 

Τελευταία Νέα