Δεν παντρεύεται η Φουρέιρα!

Δεν παντρεύεται η Φουρέιρα!

bet365

Καλέ, αφήστε με να περάσω! Μην σπρώχνετε, έχουμε και δουλειές! Αγαπημένοι μου αναγνώστες η Λόλα τα κατάφερε και είναι μαζί σας… Το ξέρω ότι άργησα, όμως κι εσείς θα αργούσατε αν ήσασταν στη θέση μου.

Προσπαθούσα να ερευνήσω φιλενάδα μου που πάει τούτος ο τόπος… Εκεί που κάνω τις καθημερινές μου βόλτες στο διαδίκτυο για να διαβάζω περίεργες ειδήσεις και να μαθαίνω και τα νέα που σας λέω, δύο θέματα τράβηξαν την προσοχή μου. Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού που έδωσαν συνέντευξη… Δηλαδή, ως δημοσιογράφοι την έδωσαν, ως παρουσιαστές, ως ζευγάρι, ως τι; Η δουλειά τους δεν είναι να παίρνουν συνεντεύξεις; Κι αν ναι, γιατί δεν το έκαναν για την Λίλη με τον Ζαγοράκη να παίρνει ο ένας από τον άλλο; Το δεύτερο θέμα και πολύ πιο συγκλονιστικό θα έλεγα πως είναι η γυμνή selfie του Γιώργου Τσαλίκη στο instagram!

Έβαλε, σου λέει και δυο «Χ» στα επίμαχα σημεία και την ανέβαζε. Αν έβαζε και τρία «Χ» μπορεί να γινόταν πρωταγωνιστής! Μα, το έχουμε χάσει τελείως βρε φιλενάδα; Γυναίκα έχει, παιδιά έχει και πάει και μου τα πετάει στη φόρα να τα δουν όλοι; Μετά από λίγο λέει την απέσυρε, αλλά τι να το κάνεις; Το κακό είχε γίνει. Μεγαλύτερο κακό για μας, παρά για τον Τσαλίκη! Ευτυχώς που το θέμα μας έχει μια αξιοπρέπεια, έτσι για να πάρουμε λίγο τα πάνω μας.

Δεν πάει μουντιάλ η Ελένη!

Έγινε τις προάλλες, που λέτε, ένα πάρτι, kick off ονομάζεται σαν τη σέντρα στο ποδόσφαιρο, για το ετήσια βραβεία MAD. Εξαιρετική ποιότητα και σφαιρική εκπροσώπηση, φαντάσου ότι ο Κώστας Μαρτάκης είναι υποψήφιος για άντρας καλλιτέχνης της χρονιάς. Εκεί πήγε και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία κάθε χρόνο έχει ρόλο στο μεγάλο show που γίνεται. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στις κάμερες για τα καυτά θέματα με τον Γιώργο Σαμαρά και ξεκαθάρισε τα πράγματα μόνη της.

«Είναι πολύ δύσκολη εποχή για να πάω στη Βραζιλία», απάντησε σε ερώτηση αν θα παρακολουθήσει το μουντιάλ, όμως όπως προκύπτει δεν της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της. Εν συνεχεία, σχετικά με την απόσταση που τη χωρίζει όλη τη χρονιά από τον καλό της τόνισε πως «είναι πολύ δύσκολο, αλλά περιμένω το καλοκαίρι». Η μεγάλη είδηση, τέλος, ήρθε στο τέλος!! Χαχα, μα τι πλούσιο λεξιλόγιο που χρησιμοποιώ!!

«Δεν παντρεύομαι ακόμα. Είναι υπέροχος ο γάμος και όλα αυτά, αλλά είναι νωρίς». Έτσι, μπαίνει τέλος στη φημολογία που θέλει εδώ και καιρό το ζευγάρι να έχει αποφασίσει πως μετά το μουντιάλ θα παντρευτεί στο Ηράκλειο και πως μάλιστα έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίας. Τα παιδιά είναι μια χαρά, αρκεί να είναι των άλλων! Όχι, λάθος! Τα παιδιά είναι μια χαρά, αλλά δεν παντρεύονται!

Αυτά για σήμερα! Άργησα, βάλτε μου πρόστιμο σαν κι εκείνο που έριξαν στην Σπυροπούλου για μερικά πταίσματα την ώρα που οδηγούσε! Αλήθεια, κάρτα καυσαερίων είχε; ΚΤΕΟ είχε περάσει; Το σήμα κυκλοφορίας το είχε πληρώσει… Λέω εγώ μερικές ιδέες!

 

Τελευταία Νέα