Η γκαντεμιά του Μπέκαμ!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Η γκαντεμιά του Μπέκαμ!

bet365

Καλημέρα! Καλή χρονιά, καλή χρονιά, χαρούμενη Χρυσή Πρωτοχρονιά! Γέρε χρόνε φύγε τώρα, πάει η δική σου η σειρά, ήρθε ο νέος με τα δώρα, με τραγούδια και χαρά!

Πολύ ωραία τραγουδήσαμε, σαν τα κάλαντα που τα άκουσε πάλι η Λόλα σήμερα στην επίσκεψη στον αγαπημένο της «Γρηγόρη» (προσοχή, η στήλη περιέχει τοποθέτηση προϊόντων!!!). Παρατηρώ, βέβαια, ότι είναι μειωμένη η κίνηση σε σχέση με την παραμονή των Χριστουγέννων. Προφανώς και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά και τα παιδιά προτίμησαν να κάνουν τίποτα καλύτερο σήμερα απ’ το να πουν τα κάλαντα. Θα τα κάνουμε κι εμείς τα καλύτερα, όμως προς το παρόν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό το ωραίο παιχνίδι που παίζουμε.

Διαφωνώ, ωστόσο, με το Μποσνιρέμος και οφείλω να το πω. Νομίζω ότι κάτι σε Ρέμιακ θα ήταν καλύτερο! Επίσης, προς χάρη της συζήτησης θα προτείνω και το Κωστοτσινού για το γνωστό ζευγάρι που διόλου συμπαθές είναι στη Λόλα. Και θα κλείσω με την μπουμπού και τη μπουμπού που όσους αναγραμματισμούς κι αν κάνουμε πάλι θα καταλήγουμε στο μπουμπού. Γι’ αυτό και είναι τόσο τέλειο ζευγάρι! Κι επειδή είναι χρονιάρες μέρες θα φτιάξουμε κι ένα για την καλή μου φιλενάδα και τον συνταξιούχο, που από ‘δω και στο εξής θα ονομάζονται φιλενούχος!!! Χαχαχαχαχα!

Αν δε σε θέλει…

Πάμε στο θέμα μας για σήμερα. Περιοδικά τελικά δεν έχουμε, αφού μας έστησαν και μόνο το τίμιο «Ciao» αψήφησε τις δυσκολίες και εμφανίστηκε συνεπές στο ραντεβού του. Το θέμα μας, όμως, για σήμερα είναι διαφορετικό. Είναι Τρίτη εξάλλου και λίγος Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν μας έκανε ποτέ κακό. Πόσω μάλλον τώρα, που του ‘ρχονται τα σημάδια το ένα μετά το άλλο. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, μαζί με τη Βικτόρια και τα τέσσερα παιδιά τους αποφάσισαν να περάσουν την Πρωτοχρονιά στις Μαλδίβες. Λέγεται ότι μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και τον Άριεν Ρομπέν, δεν ξέρουμε αν είναι και η Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο εκεί. Να δεις φιλενάδα που για να έχουν πάει όλοι στο ίδιο, θα είχε καμιά προσφορά στο cheapis και δεν θα το πήραμε χαμπάρι.

Οι περιπέτειες που έχουν περάσει οι Μπέκαμ στο ταξίδι τους καθιστούν τις διακοπές κάθε άλλο παρά ονειρικές, όπως έχουν όλοι στο μυαλό τους ένα εξωτικό νησί. Και είναι αρκετές για να μη γελάσει η Βικτόρια για όλο το 2014. Καταρχήν προχθές, η θάλασσα ξέβρασε στην παραλία που βρίσκεται το κατάλυμά τους ένα πτώμα άγνωστου άντρα. Το σοκ ήταν μεγάλο, όπως και ο αναβρασμός που επικράτησε στο 7στερο ξενοδοχείο! Και σα να μην έφτανε αυτό, χθες έγινε μεγάλη έκρηξη σε αποθήκη που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, όπου φυλάγονταν τα βεγγαλικά για την αλλαγή του χρόνου. Οι διακοπές τους συνεχίζονται, αλλά με τόσα που έχουν γίνει δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του Ντέιβιντ και να ακούω τη γκρίνια της Βικτόρια.

Αυτά τα συγκλονιστικά από τη διεθνή επικαιρότητα. Η Λόλα τώρα θα σας αφήσει για να χαρεί την παραμονή και ευελπιστεί το ίδιο και για εσάς. Άκουσα και κάτι παιδάκια να λένε τα κάλαντα στους διπλανούς, νομίζω πιάνει αυτό για καλό ποδαρικό, δε χρειάζεται να ανοίξω κι εγώ την πόρτα. Εντάξει, εντάξει, με τόση πίεση που μου ασκήσατε την άνοιξα. Για αντίποινα σας αφιερώνω την κεντρική φωτογραφία μας!!! Έτσι, για να πάει καλά η χρονιά…

 

Τελευταία Νέα