Έγινε η πρόταση γάμου!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Έγινε η πρόταση γάμου!

bet365

Καλημέρα… Σχετικά νωρίς ήρθε η Λόλα σήμερα, με λίγο περίεργη διάθεση, αλλά πάντα έτοιμη να σας ενημερώσει για τις συγκλονιστικές εξελίξεις που συμβαίνουν στον κόσμο σε αυτή την ημέρα που τόσο πολύ έχει σημαδέψει την ανθρωπότητα.

Πώς είστε σήμερα; Πιο κουρασμένοι από τη Λόλα δύσκολο, αλλά μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να μας πείτε την ιστορία σας. Πάντως, φιλενάδα μου, που σ’ έχω χάσει σαν την Μποφίλιου και το πολύ δυστυχισμένο άσμα της και σαν τη μπουμπού και τη μπουμπού που έκλαψαν στην άκρη του σκαλοπατιού, δύσκολος μήνας ο Σεπτέμβριος. Άρχισαν και τα σχολεία σήμερα και για τους περισσότερους έγινε ακόμα πιο δύσκολος. Αυξάνεται η κίνηση στους δρόμους, αυξάνεται η πίεση, τα νεύρα και αλλάζει το καθημερινό πρόγραμμα. Το μόνο καλό είναι ότι αυξήθηκε και η ησυχία στη γειτονιά, γιατί πήγε ο Αλέξανδρος στον παιδικό σταθμό και δε θα ουρλιάζει όλη μέρα. Με το καλό, βέβαια, τον περιμένουμε το μεσημέρι, αλλά έχουμε μέχρι τότε. Ας μην το μελετάμε από τώρα.

Will you marry me??

Αντίθετα, θέλουμε να μελετήσουμε το μοναδικό μας θέμα για σήμερα! Γιατί αντίθετα με όσα σας λέει, τα περιοδικά μας σήμερα ήταν απογοητευτικά. Ούτε ένα θέμα, ούτε μια φωτογραφία, ούτε μια συνέντευξη, ούτε μια ίντριγκα, τίποτα. Με τι μούτρα να εμφανιστώ μπροστά στη μπουμπού και τη μπουμπού που είναι του απαιτητικού; Ευτυχώς, δηλαδή, που στη δύσκολη στιγμή εμφανίστηκε εκείνο το περιοδικό που αλλάζει την καθημερινότητά μας, αλλάζει τη ζωή μας. Ναι, κυρίες και κύριοι, το «Ciao»!

Το αγαπημένο μας περιοδικό, που είναι πιο κοντά από κάθε άλλο στο ζευγάρι Γιώργος Μπόγρης και Έλλη Κοκκίνου, επανήλθε με μια ακόμα συγκλονιστική αποκάλυψη. Πιο συγκλονιστική και από το κυριακάτικο τραπέζι στη Θήβα! Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, και πάντα σύμφωνα με το περιοδικό ο Γιώργος Μπόγρης είχε προετοιμάσει μια βραδιά μόνο για εκείνη. Σου λέει, βρέθηκαν σε ένα από τα αγαπημένα τους στέκια στα βόρεια προάστια. Η Λόλα απ’ την άλλη, λέει ότι ο Γιώργος Μπόγρης είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά αν το λέει το «Ciao» είναι πιο πιθανό να ήρθε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα, παρά να είναι παραπληροφόρηση η είδηση.

Εκεί, στο εστιατόριο των βορείων προαστίων, οι δυο τους έκατσαν ρομαντικά σε μια γωνιά, ήπιαν λευκό κρασί και την κρίσιμη ώρα έγινε το μπαμ! Ο Γιώργος Μπόγρης έκανε πρόταση γάμου στην Έλλη Κοκκίνου γάμου κι εκείνη έπεσε στην αγκαλιά του και τον φίλησε, αποδεχόμενη την πρόταση. Μην παίρνετε ουρά, όμως, να ραφτείτε σαν τη μπουμπού και τη μπουμπού που δεν ντύνονται αν δεν είναι διάσημου οικού. Χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει να προχωρήσει η σχέση στο επόμενο βήμα, τόσο για τις σχετικές προετοιμασίες όσο και για τον Αλέξανδρο, που είναι προτεραιότητα στη ζωή της Έλλης. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, όσο κι αν συμπαθούμε το περιοδικό, η γνωστή τραγουδίστρια έχει κατ’ επανάληψη εκφράσει την αντίθεσή της με ένα δεύτερο γάμο και κάτι μας λέει πως δύσκολα θα προχωρήσουν στα στέφανα. Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα… Ή μέχρι τις προσεχείς ημέρες και τις διαψεύσεις!

Άντε, ωραία τα είπαμε και σήμερα. Ωραία θα τα πούμε ξανά και αύριο, με την ελπίδα να δροσίσει λίγο γιατί πρέπει να έχουν και κάτι να γράψουν τα παιδιά στο σχολείο. Θα τελειώσουν σύντομα με την έκθεση «πώς πέρασα το καλοκαίρι»… Αν δεν έχουν ως θέμα τα πρωτοβρόχια μετά, τι θα γράψουν; Για τη νέα δόση που θα πάρει η Ελλάδα;

 

Τελευταία Νέα