Τα πάρτι του Μπονγκ!

Τα πάρτι του Μπονγκ!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Τα πάρτι του Μπονγκ!

bet365

Καλημέρα! Μία που επέστρεψε η Λόλα και μία που σας έχει τα καλά!! Σε τι έχει ιδιαίτερη αδυναμία ο Γκαετάν Μπονγκ?? Ψάξαμε λίγο και το βρήκαμε...

Καλημέρα είπα μια φορά, αλλά θα πω και δεύτερη! Καλημέρα και στον κανονικό μας πρόλογο κι όχι τούτο τον δήθεν, τον σοβαροφανή, επειδή φοβούμαι φιλενάδα μου πως θα μας προτάξουν για την πρώτη σελίδα. Καλέ, τι χαρά ήταν αυτή που μου σχολίασες από την πρώτη μέρα; Κατά την Πέμπτη σε περίμενα για να είμαι ειλικρινής και πολύ χάρη για την έκπληξη. Είναι σαν την μπουμπού και τη μπουμπού που θέλουν να υιοθετήσουν εκείνον τον μπουμ-μπουμ. Ήταν να μην γυρίσουμε από τις διακοπές φιλενάδα!! Χαμός έχει να γίνει τώρα και ετοιμάσου να πέσουν βροχή οι βρισιές σήμερα στη στήλη. Λες και φταίω εγώ, αλλά τέλος πάντων… Α, μην ξεχάσουμε το ανέκδοτό μας για σήμερα! Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού τρώγεται; Ο… Ραβιόλια!! Χαχαχαχα! Καλύτερο το χθεσινό, αλλά θα κάνει και λίγο κοιλιά η στήλη. Εδώ κάναμε εμείς!

Μπονγκ όπως Σισέ!

Που λες φιλενάδα μου, σας είχα πει από χθες για τη Νεσχάν που την περιμέναμε στο Ολυμπιακό Στάδιο και όλο χαρά πήγα να την βρω στις φωτογραφίες. Τι να δω; Μόνο τον Μάρκο Σεφερλή που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ κι έναν ξανθό Μάικλ Τζάκσον. Ο Μάικλ ζει σκέφτηκε η Λόλα και άρχισε να χορεύει, με τον ρυθμό που τόσο έντονα έχει μέσα της. Μόνο που τελικά δεν ήταν το ποπ είδωλο που πήγε να δει τον Ολυμπιακό, αλλά η νέα μεταγραφή των ερυθρολεύκων. Ο Γκαετάν Μ πονγκ… Επειδή η Λόλα κάνει ρεπορτάζ, ακόμα κι όταν το «Star» αρνείται, έψαξε λίγο για τον Καμερουνέζο και είναι ιδιαίτερη η περίπτωση του.

Έχουμε πλούσιο φωτορεπορτάζ που βρήκαμε στο διαδίκτυο, αλλά εκείνο που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η αφισοκόλληση. Στο κέντρο το πρόσωπό του και τριγύρω πρόσκληση! Σκεφτήκαμε ότι βρήκαμε το νέο Τζιμπρίλ Σισέ και πηγαίναμε για μεγάλη χειμερινή κόντρα «W» με «Dream City» και με τους δύο να κάνουν τους dj. Μόνο που τελικά, ο Γκαετάν Μπονγκ δεν έχει χόμπι να παίζει μουσική, αλλά να κάνει μεγάλα πριβέ πάρτι για τα γενέθλιά του. Φαίνεται πως του αρέσει η νυχτερινή ζωή και απολαμβάνει τη δημοσιότητά του, αφού δύο συνεχόμενες χρονιές το έχει γλεντήσει και με το παραπάνω.

Κάθε χρόνο κλείνει ένα μεγάλο κλαμπ στο Παρίσι, προσκαλεί μοντέλα και ποδοσφαιριστές και πέφτει η ανάλογη ρεκλάμα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες μας. Ανυπομονούμε και για το πάρτι του στην Ελλάδα. Εξάλλου, στη Γαλλία μόνο 250 ευρώ κόστιζε η είσοδος στο πριβέ πάρτι του. Εδώ που έχουμε και κρίση με ένα 200αρικο είμαστε μέσα! Άντε βρε, καλά να περάσουμε. Κι εμείς και ο Μπονγκ!

Αφού σας είχα και το αποκλειστικό, τώρα φεύγω. Δύσκολη μέρα η σημερινή φιλενάδα μου κι έχω και να μαγειρέψω η γυναίκα, γιατί άλλο νηστική δεν μπορώ να αντέξω! Χαιρετίσματα στον συνταξιούχο σου από την μπουμπού και τη μπουμπού που πάντα πάνε στον παππού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα