Το μουστάκι του Ντέμη!

Το μουστάκι του Ντέμη!

bet365

Πάει η εβδομάδα… Πότε γυρίσαμε από τις διακοπές, πότε ξεκινήσαμε δουλειά, πότε έφτασε η Παρασκευή ούτε που καταλάβαμε. Είναι αυτό που αν περνάς καλά, δεν καταλαβαίνει πως πέρασε η ώρα! Και με τη Λόλα όχι απλά καλά, τέλεια τα περνάτε, χωρίς να θέλουμε να περιαυτολογήσουμε.

Αχχχ, ήπιαμε την πρώτη γουλιά καφέ και μπορούμε τώρα να τα γράψουμε πάλι ωραία. Σαν τη μπουμπού με τη μπουμπού που όταν βρεθούν ξανά θα γίνει του πανικού!! Χθες λέγαμε για το καλοκαίρι και πόσο ελαφραίνει τη διάθεση των ζευγαριών. Η Λόλα, που παρατηρεί τον κόσμο, σήμερα έχει ένα άλλο φαινόμενο για σας! Τις διακοπές των ζευγαριών!! Εκεί να δείτε πόσο ωραία τα περνάνε όλοι… Τέτοια υποκρισία – στις περισσότερες περιπτώσεις – δεν τη βρίσκεις πουθενά. Χαχαχα, χουχουχου, όλη την ώρα και μόλις χωρίσουν οι δρόμοι των ζευγαριών, θάβει το ένα το άλλο! Εκπληκτικό σας λέμε! Και μη νομίζετε ότι έχει προσωπική εμπειρία. Απλά, παρατηρεί και ακούει τι γίνεται τριγύρω! Όπως άκουσε και τα νέα που θα σας πει σήμερα.

Νέο look!
Θυμάστε την ταινία που έλεγε ότι θα σε βάλει να ξυρίσεις μουστάκι; Σαφέστατα και θα την θυμάστε, ειδικά η φιλενάδα μου. Μπορεί και να συμμετείχε ο συνταξιούχος της ως κομπάρσος! Στη δική μας περίπτωση ισχύει το αντίθετο. Αν πιστέψουμε τα περιοδικά, που τι λόγο έχουμε να μην τα πιστέψουμε, η Δέσποινα Βανδή κατάφερε να πείσει τον Ντέμη Νικολαΐδη να υιοθετήσει ένα καινούργιο look. Το λόγο δεν μπορούμε να τον καταλάβουμε ακόμα, αλλά γούστα είναι αυτά.

Το ζευγάρι βρέθηκε για φαγητό στο «Hamma» στη Γλυφάδα κι εκεί ένα… πρεμιέρα το μουστάκι του Ντέμη, το οποίο είχε αφήσει ξανά στο παρελθόν, όμως τότε δεν είχε συζητηθεί καμία ανάμειξη της Δέσποινας. Τώρα, σου λέει, προσπαθούσε καιρό να τον πείσει και να που το κατάφερε!

Κουΐζ και άλλα…

Συνεχίζουμε με ένα τουρλού-τουρλού, που να καλή ώρα, θα έτρωγε και η μπουμπού με τη μπουμπού. Λίγο από Μύκονο με τον Μίλαν Τόμιτς και την Έλενα Λάφου να παρακολουθούν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου… Λίγο ακόμα από Μύκονο με τον Μιχάλη Μουρούτσο να διασκεδάζει το χωρισμό του με ρακέτες και να μοιάζει λίγο με καρτούν... Λίγο από Πάτμο, με την άλλοτε πρωταθλήτρια μήκους Νίκη Ξάνθου να έχει τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο και συνεταίρο της Δημήτρη Ανδριόπουλο. Και για το τέλος ένα κουΐζ που διαβάσαμε στα αγαπημένα μας περιοδικά, αλλά απάντηση μην ψάχνετε από εμάς!

«Ποια γνωστή παρουσιάστρια εθεάθη πριν από μερικές ημέρες στην Κηφισιά να δίνει φιλιά πάθους σε νεαρό καλλονό ποδοσφαιριστή;» Ε???? Ποια??? Γιατί δεν μου λέτε και μένα να το γράψω; Ουφ, θα με πιάσει το παράπονο και θα μαζευτούν πολλά. Μ’ έχει πιάσει νύστα, μ’ έχει πιάσει πείνα, μ’ έχει πιάσει δίψα, μόνο η φιλενάδα μου μπορεί να με καταλάβει που τα περνάει αυτά με τον συνταξιούχο της. Απλά, εκείνον ένα πράγμα τον πιάνει. Το χάπι!!!! Χαχαχαχαχαχα. Γελάσαμε πάλι… Έτσι για να μην με ξεχάσετε το Σαββατοκύριακο.

 

Τελευταία Νέα