Η Αγγελική για τον Σάββα…

Η Αγγελική για τον Σάββα…

bet365

Καλημέρα, καλημέρα… Φτάσαμε στα μέσα της τελευταίας εβδομάδας του Ιουνίου και η Λόλα της σιωπής εμφανίστηκε και σήμερα! Τέτοια σιωπή, ούτε η Αλίκη όταν την κυνηγούσε ο Καλογήρου!

Όχι ο οίκος για να φορέσει κάνα παπούτσι από αυτά τα οικονομικά, αλλά ο Σπύρος. Πώς είστε; Εμείς εδώ, όλα καλά… Ευτυχώς πού και πού που γαυγίζει ο σκύλος μου, για να σπάει η βουβαμάρα! Τέτοιους διαλόγους ούτε η φιλενάδα μου με τον συνταξιούχο της δεν κάνει! Άλλο πράγμα να σας το λέω κι άλλο να το ακούτε… Ας μην σας κουράσω άλλο, όμως, με τα προσωπικά της Λόλας και το πένθος που έχουμε κηρύξει στην οικεία, γιατί θα νευριάσω παραπάνω και δεν πρέπει. Εξάλλου, τόσο όμορφη ημέρα είναι έξω, τόσο όμορφα κοιμηθήκαμε χθες, τόσο ωραία ξυπνήσαμε, τόσο ωραία περιοδικά κυκλοφόρησαν σήμερα. Γιατί να γκρινιάζω; Καλύτερα να γράψω…

«Είμαι καλά»!

Ξεκινάμε κατευθείαν στα βαθιά… Σα να βουτάς φιλενάδα μου από βράχια και να μην έχεις την πολυτέλεια να μπαίνεις λίγο-λίγο στη θάλασσα, να περπατάς κάνα χιλιόμετρο και μετά να μπορείς να βουτήξεις. Όλοι έχετε ακουστά για τα βήματα μιας άσχημης κατάστασης που ξεκινάνε από την άρνηση για να φτάσουν στην αποδοχή. Η Λόλα έχει φτιάξει και τα βήματα του celebrity έρωτα, έτσι όπως τον έχει ζήσει αυτά τα χρόνια. Άγνοια, άρνηση, αδιαφορία, τυχαία φωτογραφία, δημόσια εμφάνιση, συνέντευξη, κοινή φωτογράφηση! Στην περίπτωση του Σάββα Γκέντζογλου και της Αγγελικής Ηλιάδη φτάσαμε αισίως στο βήμα έξι! Μετά την άγνοια που δήλωνε η γνωστή τραγουδίστρια, στην άρνησή της ότι τρέχει κάτι, την αδιαφορία της απέναντι στις ερωτήσεις, ήρθαν οι φωτογραφίες από τη Μύκονο, μετά τα εγκαίνια της Γωγώς και τώρα η συνέντευξη!

Στο «ΟΚ» που κυκλοφορεί, ο Ηλιάδη μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντζογλου, έστω κι αν στην αρχή πήγε και πάλι να μας μπερδέψει με την απάντησή της, σχετικά με τη στάση που είχε κρατήσει τον πρώτο καιρό και ειδικά απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα. «Άκυρος ο χαρακτηρισμός του Γιώργου. Να σου θυμίσω τι με είχε ρωτήσει ακριβώς. Αν είμαι ερωτευμένη στην Ιταλία. Και η απάντησή μου; Ότι δεν είμαι ερωτευμένη και ότι δε σχολιάζω ποτέ ό,τι λέγεται και γράφεται».

Όταν ο δημοσιογράφος επέμεινε να την ρωτάει και διατύπωσε την άποψή του ότι οι φωτογραφίες με τον Σάββα δεν έμοιαζαν και τόσο φιλικές, η Αγγελική τόνισε: «Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν δείχνουν δύο ανθρώπους που σίγουρα μπορούν να κάνουν καλή παρέα. Από 'κει και πέρα δεν έχω να δηλώσω τίποτα παραπάνω και δεν με αφορά τι θα πει ο ένας και ο άλλος. Ο κάθε άνθρωπος ζει για τη ζωή του και για τον ίδιο και όχι για τους άλλους. Αυτό τουλάχιστον στη δική μου ζωή είναι νόμος».

Κι εκεί που είπαμε, πάει δε θα βγει είδηση από τη συνέντευξη, ήρθε η επόμενη απάντηση: «Δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε από τη στιγμή που μας έχουν φωτογραφίσει μαζί. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Αισθάνομαι πολύ ισορροπημένη, γιατί κάνω αυτό που νιώθω χωρίς να καταπιέζομαι».

Στο πλαίσιο της μη καταπίεσης έρχεται και η διαφορά ηλικίας, που πολλοί μπορεί να εγείρουν αντιρρήσεις. Εκτός από τη φιλενάδα μου, φυσικά, που έχει τον συνταξιούχο και ξέρει. Η Αγγελική Ηλιάδη παρότι παραδέχτηκε ότι ουδέποτε στο παρελθόν είχε σχέση με μικρότερο άντρα, τόνισε: «Καθόλου δεν επηρεάζει. Η ηλικία δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον χαρακτήρα και την ωριμότητα ενός ανθρώπου. Μου έχει τύχει να γνωρίσω κάποιους που ήταν αρκετά μεγάλοι σε ηλικία και είχαν μυαλό 15χρονου».

Τέλος, για το ταξίδι στη Μύκονο, όπου πλέον έγινε οφθαλμοφανές ότι είναι μαζί με τον Σάββα Γκέντζογλου είπε: «Η επιθυμία μου ήταν να φύγω λίγες μέρες να ξεκουραστώ». Ε, ναι βρε φιλενάδα μου… Και πού αλλού να ξεκουραστείς στην Ελλάδα, αν όχι στη Μύκονο! Στο φωτορεπορτάζ μας μπορείτε να δείτε τη φωτογράφηση της Αγγελικής, αλλά και τον Σάββα από τα εγκαίνια του γιαπωνέζικου εστιατορίου, που λέγαμε τις προάλλες ότι άνοιξε ο γιος της Παππά. Τελικά, ήταν και ο Γκέντζογλου εκεί! Το μπλουζάκι της Αγγελικής, πάντως, σίγουρα δεν πήγε ποτέ!

Στάση Μύκονος!

Επόμενο θέμα μας είναι φυσικά η Μύκονος… Στα περιοδικά που κυκλοφορούν και τα πήραμε όλα για να τα υπερνοικιάζουν η μπουμπού με τη μπουμπού και να βγάλουν τα λεφτά του ταξιδιού, έχουμε εικόνες από το νησί των ανέμων. Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα με την καλή του, ο Σωτήρης Κυργιάκος χωρίς την καλή του, ο Μισέλ Πλατινί και εσχάτως, ο Μάρκος Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν. Στο παρακάτω link, το mykonoslivetv βιντεοσκόπησε τον Ιταλό μέσο στο beach bar Tropicana να διασκεδάζει με την ψυχή του.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yGguuXXW4i4

Άντε, υπερπαραγωγή σήμερα η Λόλα, παράπονο δεν έχετε! Πάω τώρα να βάλω λίγο μουσική για να μη νομίζουν οι γείτονες ότι εγκαταλείψαμε το διαμέρισμα. Σσσσσς… Άκρα του τάφου σιωπή!

 

Τελευταία Νέα