Mama mia!

Mama mia!

bet365

Καλησπέρα! Σήμερα το τραβήξαμε λιγάκι παραπάνω, αλλά χαλάλι μας. Υπό τις πανηγυρικές εκπομπές για την απελευθέρωση του Λάκη Γαβαλά, δε ξέρω τι να πω που να έχει νόημα!

Καλή λευτεριά στον άνθρωπο, ο οποίος τουλάχιστον έδωσε όσα είχε για να βγει από τη φυλακή και αλίμονο στους υπόλοιπους. Είχε ετοιμάσει και μπλουζάκι ο Λάκης, γιατί αν μη τι άλλο ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις με στυλ. Κατά τα άλλα, τι νέα φιλενάδα μου; Πάλι χαμένη είσαι και ανησυχώ λιγάκι. Πιο πολύ ανησυχώ, όμως, για τη ζέστη που έχει κι επειδή θέλω να κάνω ένα μπάνιο και να δροσιστώ θα είμαι σύντομη! Όπως και τα θέματά μας σήμερα. Είναι αυτό που σας κάνω λίγο τη δύσκολη κάθε Τρίτη, για να έρθει η Τετάρτη και να φέρει την έκρηξη.

Βόλτα με τη μαμά!

Πήγε ο Γιώργος Τζαβέλλας στη Μύκονο και έγινε χαμός. Έτρεξαν οι παπαράτσι να τον βρουν… Με ποια είναι, ποια συνοδεύει και πού πάει; Μην είναι ξανά με τη Στέλλα Γιάμπουρα, κάτι που είχε ακουστεί; Μην είναι με εκείνη την τραγουδίστρια ποιότητας που τώρα δε θυμάμαι το όνομά της; Όμως, όχι! Ο άσος της Μονακό έκανε τη διαφορά και συνόδευσε στο νησί των ανέμων τη μαμά του. Ο Τζαβέλλας εθεάθη να περπατάει δίπλα-δίπλα με την Ματθίλδη Μαρνέρη, με την οποία είναι «συνέταιροι» στο καφέ που έχουν ανοίξει στο Βύρωνα, αλλά και στη διοίκηση της Δόξας!

Κι από τη Δόξα που το μόνο που μας περισσεύει εμάς είναι το δράμα, περνάμε στο διεθνές jet set. Έτσι, γιατί την είδαμε σήμερα λίγο πιο καλοκαιρινοί και λέμε να σας πάμε μια βόλτα στα καταγάλανα νερά σε διάφορες γωνίες του κόσμου. Στο περιοδικό «People» το οποίο έχει λίγο καιρό που επανακυκλοφορεί, υπάρχει ένα πολύ ωραίο θέμα με τις διακοπές των ποδοσφαιριστών, το οποίο γίνεται ωραιότερο με τα σώματα των ποδοσφαιριστών. Εκτός του Ρούνεϊ, φυσικά, που δικαιολογείται γιατί είναι Άγγλος. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο λινκ που ακολουθεί και περισσότερο Nick Proschwitz θα δει η Λόλα στο google, γιατί είναι κρίμα τέτοιο παλικάρι να μην είναι γνωστό. Σχεδόν όσο κρίμα είναι να φοράει ο Φραντσέσκο Τότι αυτό το μαγιώ!

http://www.peoplegreece.com/photo-gallery/sexi-podosferistes-apo-to-chortari-stin-ammo/

Τέλος πάντων, κάναμε την κοινωνική μας κριτική και αισθανόμαστε ήδη καλύτερα. Σας αφήνω για να δροσιστώ και δίνουμε ραντεβού για αύριο με τα αγαπημένα μας περιοδικά.

 

Τελευταία Νέα