Εγκαίνια και αποκαλυπτήρια!

Εγκαίνια και αποκαλυπτήρια!

bet365

Καλησπέρα, καλησπέρα! Τι ωραίο συννεφάκι είναι αυτό που προέκυψε ξαφνικά. Να μας δίνει λίγο δροσιά γιατί με αυτή τη ζέστη ένα πρόβλημα το έχει η Λόλα!

Πώς είστε; Εδώ όλα μια χαρά. Καμία μελαγχολία και καμία κατάθλιψη που λέει και η φιλενάδα μου. Τουναντίον, που θα έλεγε η μπουμπού και η μπουμπού που είναι του κατηχητικού. Η Λόλα πέρασε το πρωινό με τον κλώνο του Κώστα Μήτρογλου, τον κλώνο του Παναγιώτη Κονέ και έναν ακόμα που απλά δεν κλωνοποιείται και δεν μπορεί να σας περιγράψει πόσο τυχερή νιώθει. Αλήθεια, φιλενάδα ο συνταξιούχος σου έπαιζε ποδόσφαιρο ή δεν το είχαν ανακαλύψει ακόμα; Χαχα, λιγάκι υπερβολική με βρίσκω, αλλά δεν πειράζει. Σαββατοκύριακο έρχεται, οι υπερβολές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ας δούμε, όμως, τι έχουμε στο σημερινό πρόγραμμα…

Επίσημη εμφάνιση!

Επειδή είμαι σίγουρη ότι σας είχαν λείψει, ναι τους έχουμε και πάλι κοντά μας. Διανύουμε, άλλωστε, τον μήνα Σάββα Γκέντζογλου και Αγγελικής Ηλιάδη. Είπαμε τα βαφτίσια είναι της μόδας κι αφού δεν βρίσκουμε κανέναν να μας εμπιστευτεί το παιδί του – και καλά κάνεις ο άνθρωπος – θα βαφτίζουμε εβδομάδες και μήνες. Μετά τις βόλτες στα στενά της Μυκόνου, το φαγητό που έφαγαν, τα χαϊδέματα στην παραλία και φυσικά το κουμπί που ξηλώθηκε και την Αγγελική που το έραψε, είχαμε την πρώτη επίσημη εμφάνιση.

Αρχικά έμοιαζαν να σοκάρονται και οι δύο από την παρουσία των φωτογράφων, αλλά τι περίμεναν; Εγκαίνια ήταν και, μάλιστα, με καλό κόσμο. Η Γωγώ Μαστροκώστα παρουσίασε τη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα, το gogoshop.gr. Η πρώην παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους καλεσμένους της παρέα με τον Τραϊανό Δέλλα και η Αγγελική Ηλιάδη συνοδευόταν από τον Σάββα, τον οποίο μπορείτε να δείτε στο φωτορεπορτάζ σε μεγάλα κέφια και τόσο, μα τόσο χαμογελαστό!

Γιορτές, γάμοι, βαφτίσια…

Μετά το αποκαλυπτικό θέμα που βρήκαμε στο «Star» που κάνει ρεπορτάζ και όπου να ‘ναι θα μας ενημερώσει για τα νησιά που δεν κοιμούνται ποτέ, έχουμε ένα τουρλού-τουρλού, που είναι και το αγαπημένο για τη μπουμπού και τη μπουμπού. Εκείνες αντίθετα με τα νησιά, μια χαρά κοιμούνται. Αφού, σου λέει, η μπουμπού και η μπουμπού δεν έχουν καν εμφανιστεί στην αίθουσα του πρωινού. Ξεκινάμε τη γύρα μας με τον Ίλια Ίβιτς και την Ελένη Πετρουλάκη, οι οποίοι την προηγούμενη Πέμπτη 13 Ιουνίου πήγαν στα εκπαιδευτήρια Νέας Γενιάς Ζηρίδη, προκειμένου να παραβρεθούν στη σχολική γιορτή των διδύμων τους. Παρέα τους ήταν και η Άννα Μαρία.

Για τη συνέχεια έχουμε χαρμόσυνα μαντάτα. Ένα γάμο στον οποίο πήγαν ο Άκης Ζήκος με την Καρολίνα, μια βάφτιση που ήταν καλεσμένοι Θοδωρής Παπαλουκάς και η Βασιλική Τσεκούρα και κάτι εγκαίνια στα οποία βρέθηκαν ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου.

Ωραίο είναι το καλοκαιράκι φιλενάδα μου… Γεμάτο ευχάριστες στιγμές και ευχάριστες εκδηλώσεις. Φεύγω τώρα να πάω κι εγώ να εκδηλωθώ! Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και καλό τριήμερο! Καιρός ήταν να έρθει μια αργία, μήνες είχαν περάσει από την τελευταία.

 

Τελευταία Νέα