To γκολφ ενώνει μπάσκετ και ποδόσφαιρο! (pics)

Δήμος Μπουλούκος
To γκολφ ενώνει μπάσκετ και ποδόσφαιρο! (pics)

bet365

Ποδοσφαιριστές αλλά και παίκτες μπάσκετ ταξίδεψαν στη Μεσσηνία, όχι για να εξασκήσουν τα αθλήματα τους, αλλά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο γκολφ!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Για 12η συνεχή χρονιά χρονιά διεξήχθη το διεθνές τουρνουά γκολφ Aegean Αirlines Pro Am που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του αθλήματος στην Ευρώπη.

Το τουρνουά έγινε στο φημισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino και στα δύο πανέμορφα γήπεδα του The Dunes Course και The Bay Course και συγκέντρωσε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, ενώ δεν έλειψαν και τα αστέρια από άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, στο Aegean Pro Am πήραν μέρος, ο θρύλος του μπάσκετ Τζο Αρλάουκας, αλλά και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Τάκης Γκώνιας οι οποίοι μάλιστα φωτογραφήθηκαν και μαζί.

Ο Τάκης Γκώνιας παίζει γκολφ εδώ και αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία, αλλά και με άψογο στιλ όπως μπορείτε να δείτε!

Προσκεκλημένοι ήταν και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Πιερ Ισά, οι οποίοι μάλιστα παρακολούθησαν και το gala των απονομών, όλοι μαζί σε ένα τραπέζι, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από αθλητικά θέματα, με κοινό παρονομαστή φυσικά το γκολφ!

To Αegean Pro Am άρχισε στις 8 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε στις 11 του μήνα, με τις απονομές και το συνολικό έπαθλο των 70.000 ευρώ να μοιράζεται στις 60 ομάδες, που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά γκολφ, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και όλους τους αθλητές να ανανεώνουν το ραντεβού για του χρόνου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα