Όταν ο Σαραβάκος «κάρφωνε» την Γιουβέντους (vid)

Όταν ο Σαραβάκος «κάρφωνε» την Γιουβέντους (vid)

Gazzetta team
Όταν ο Σαραβάκος «κάρφωνε» την Γιουβέντους (vid)

bet365

Σαν σήμερα πριν από 29 χρόνια, ο Παναθηναϊκός κέρδιζε την Γιουβέντους στο ΟΑΚΑ και έκανε το πρώτο βήμα για μία μεγάλη και ιστορική πρόκριση.

Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις ξυπνάει η 21η μέρα του Οκτωβρίου στον Παναθηναϊκό... Και αυτό γιατί σαν σήμερα οι «πράσινοι» έκαναν το πρώτο βήμα για μία ιστορική πρόκριση επί της μεγάλης Γιουβέντους.

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν την «Μεγάλη Κυρία» που διέθετε παίκτες όπως ο Ρας και ο Λάουντρουμπ και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Δημήτρη Σαραβάκου στο 7ο λεπτό, ενώ θα μπορούσαν λίγο αργότερα να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά η μπάλα στην προσπάθεια του Χρήστου Δημόπουλου βρήκε δοκάρι.

Παναθηναϊκός (Δανιήλ): Μήνου, Βασιλείου, Χατζηαθανασίου, Καλιτζάκης, Βαμβακούλας, Μαυρίδης, Σαραβάκος, Αντωνίου, Δημόπουλος Χ., Ρότσα (10' λ.τ. Γεωργακόπουλος, 66' Μπατσινίλας), Βλάχος

Γιουβέντους (Μαρκέζι): Τακόνι, Φαβέρο, Καμπρίνι (76' Μπρούνο), Μπονίνι, Μπριο, Τριτσέλα, Μάουρο, Μαγκρίν (84' Αλέσιο), Ρας, Ντε Αγκοστίνι, Λάουντρουπ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα