Κυπελλούχος ο Πανιώνιος το 1998! (vids)

Αντωνία Σπανού
Κυπελλούχος ο Πανιώνιος το 1998! (vids)

bet365

Έχουν περάσει 18 χρόνια από την ημέρα που ο Πανιώνιος έγραψε ιστορία και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Το gazzetta.gr θυμάται τον τελικό όπου οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 1-0.

Ήταν 29 Απριλίου του 1998 όταν ο Πανιώνιος προσέθεσε μια ολόχρυση σελίδα στο βιβλίο των κατορθωμάτων του. Ο ιστορικός έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου είχε να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», και κατέκτησε το πολυπόθυτο τρόπαιο.

Τα χρόνια ήταν πολλά από το 1979, όπου οι «κυανέρυθροι» είχαν κατακτήσει το πρώτο τους τρόπαιο, και η ιστορία έμελλε να γράψει το όνομα του Πανιώνιου με χρυσά γράμματα.

Όλη η Νέα Σμύρνη ζούσε για αυτό το παιχνίδι και οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν αποφασισμένοι για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ιμπραϊμοβιτς σημειώσει το πρώτο γκολ στο Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν.

Ο Παναθηναϊκός έκανε κακό παιχνίδι και ένα γκολ ήταν αρκετό για να δώσει την κούπα στον Πανιώνιο.

Χρυσός σκόρερ ήταν ο Δημήτρης Ναλιτζής στο 53ο λεπτό με την Νέα Σμύρνη να βγαίνει όλη στους δρόμους για να υποδεχθεί τους μεγάλους νικητές του Χρήστου Εμβολιάδη.

Οι συνθέσεις του τελικού:

Πανιώνιος: Στρακόσια, Μπουγάς, Καμίτσης, Ιωαννίδης, Κατσαμπής (78' Καρασαββίδης), Βόκολος, Μάντζιος, Μένταν (66' Κάφαλης), Φύσσας, Σαπουντζής, Ναλιτζής (73' Βάσμπεργκ)

Παναθηναϊκός: Βάντσικ, Αποστολάκης (65′ Σιπνιέφσκι), Κολιτσιδάκης, Γκούμας, Γ. Σ. Γεωργιάδης, Θεοφ. Νικολαΐδης, Μίκλαντ (49′ Μπασινάς), Κωνσταντινίδης, Βαζέχα, Αλεξούδης (54′ Λυμπερόπουλος), Γ. Χ. Γεωργιάδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα