Σαν σήμερα: Η ματσάρα Μάντσεστερ και Ρεάλ στο Ολντ Τράφορντ (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Σαν σήμερα: Η ματσάρα Μάντσεστερ και Ρεάλ στο Ολντ Τράφορντ (vid)

bet365

Σαν σήμερα το 2003 ο Μπέκαμ σκοράρει απέναντι στη Ρεάλ πριν ντυθεί με τα «λευκά» της και ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο δίνει σόου στο Ολντ Τράφορντ, μαζί με την πρόκριση στη «βασίλισσα» στην ήττα με 4-3.

Ο αγώνας είχε τεράστιο ενδιαφέρον με το που έγινε η κλήρωση. Αφενός γιατί δύο «γίγαντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συγκρούονταν με «φόντο» μια θέση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφετέρου γιατί η συζήτηση για το μέλλον του Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε «ανάψει» για τα καλά…

Η κόντρα του Άγγλου μέσου με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε κορυφωθεί, οι φήμες για… ιπτάμενα παπούτσια με στόχο το κεφάλι του «Μπεκς» είχαν δει τη δημοσιότητα την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης τον «γλυκοκοίταζε» ως μέρος του πρότζεκτ «galacticos» που έτρεχε στη Μαδρίτη.

Το πρώτο ματς στο Μπερναμπέου είχε λήξει με σκορ 3-1 υπέρ της «βασίλισσας» και η Γιουνάιτεντ κυνηγούσε την ανατροπή στο Ολντ Τράφορντ. Ο Ρονάλντο (το φαινόμενο) φρόντισε να κόψει τις ελπίδες των «μπέμπηδων», σκοράροντας μόλις στο 12’. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Φαν Νίστελροϊ και τα επόμενα 45’ λεπτά θα έκριναν τον νικητή. Στο δεύτερο ημίχρονο λοιπόν έγινε ο… κακός χαμός, ένα πραγματικά σπουδαίο ματς.

Στο 50’ ο Ρονάλντο έκανε το 1-2, όμως δυο λεπτά αργότερα οι «κόκκινοι διάβολοι» ισοφάρισαν εκ νέου με αυτογκόλ του Ελγκέρα. Ξανά όμως στο 59’ το «φαινόμενο» σόκαρε τη Γιουνάιτεντ, κάνοντας χατ-τρικ και δίνοντας προβάδισμα με 2-3 στη Ρεάλ! Η Γιουνάιτεντ πάλεψε μέχρι τέλους και με πρωταγωνιστή τον Μπέκαμ, που σκόραρε στο 71’ και στο 85’ έφτασε στη νίκη με 4-3, ένα σκορ που όμως έδωσε στους «μερένγκες» την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το καλοκαίρι ο Άγγλος σούπερ σταρ μετακόμιζε για τη Μαδρίτη, με άπαντες να κρατάνε ως τελευταία σπουδαία εικόνα του με τα «κόκκινα» αυτό το παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ, όπου «πλήγωσε» δις τη μέλλουσα ομάδα του.

Θυμηθείτε το σόου του Ρονάλντο και το εντυπωσιακό παιχνίδι:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα