Δύο «κανονιές» σε πέντε λεπτά και... τέζα η Μπαρτσελόνα! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Δύο «κανονιές» σε πέντε λεπτά και... τέζα η Μπαρτσελόνα! (vids)

bet365

Πέντε χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η Άρσεναλ είχε πετύχει το... απίστευτο απέναντι στη Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με ανατροπή στο σκορ, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε πέντε λεπτά στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες», μπορεί στον επαναληπτικό του «Καμπ Νου» να έγιναν ακόμα ένα «θύμα» μιας από τις πολλές καλές βραδιές του Λιονέλ Μέσι που πέτυχε δύο γκολ για το 3-1 που οδήγησε στην πρόκριση, ωστόσο, σαν σήμερα, 16 Φεβρουαρίου του 2011, το «Έμιρεϊτς» έζησε μαγικές στιγμές.

Ήταν από τις... τρομερά ελάχιστες μέρες που ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε μείνει άναυδος στον πάγκο, βλέποντας τη Μπαρτσελόνα, ή γενικότερα δική του ομάδα να δέχεται τέτοιο πλήγμα μέσα σε λίγα λεπτά με δύο γκολ, σε παιχνίδι που οι «μπλαουγκράνα» είχαν προηγηθεί με τον Βίγια στο 26ο λεπτό!

Θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League η Μπαρτσελόνα; Σε απόδοση 1.76 στην Novibet η νίκη των «μπλαουγκράνα» στο Λονδίνο.

«Ήταν από τις σπουδαίες νύχτες...» είχε να πει ο Βενγκέρ για εκείνο το ματς, με τον Αλσατό να έχει τολμήσει να βγάλει από το ματς τους Γουόλκοτ και Σονγκ για να βάλει τους Μπέντνερ και Αρσάβιν, με τον Ρώσο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ των «κανονιέρηδων» στο 83ο λεπτό, πέντε λεπτά αφότου ο Φαν Πέρσι από πολύ δύσκολη γωνία είχε ισοφαρίσει προσωρινά.

Οι συνθέσεις εκείνου του παιχνιδιού:

Άρσεναλ: Σέζνι, Κοσιελνί, Τζουρού, Κλισί, Έμπουε, Φάμπρεγας, Νασρί, Γουόλκοτ (77' Μπέντνερ), Σονγκ (68' Αρσάβιν), Γουίλσιρ, Φαν Πέρσι

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Ντάνιελ, Πικέ, Μάξγουελ, Αμπιντάλ, Τσάβι, Ινιέστα (89' Ανριάνο Κορέια), Μπουσκέτς, Βίγια (68' Κειτά), Μέσι, Πέδρο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα