Όταν υποκλίθηκε η Ίντερ (vid)

Νίκος Ρόλλας
Όταν υποκλίθηκε η Ίντερ (vid)

bet365

Το Gazzetta.gr θυμάται την προ 7ετίας μαγική βραδιά του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο, όπου κέρδισε την Ίντερ με 1-0.

Η ευρωπαϊκή... περιπέτεια του Παναθηναϊκού την σεζόν 2008-2009 δεν είχε ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο. Δύο ήττες από την Ίντερ και Ανόρθωση, αλλά και μία ισοπαλία με την Βέρντερ Βρέμης στο ΟΑΚΑ, έκαναν την υπόθεση πρόκριση στους 16 του Champions League να φαντάζει μακρινό όνειρο με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου...

Το διπλό στην Γερμανία έδωσε κάποιες ελπίδες στους «πράσινους», όμως επόμενος αντίπαλος ήταν οι «νερατζούρι» του Ζοσέ Μουρίνιο που λίγους μήνες αργότερα κατέκτησαν το 4ο σερί πρωτάθλημα στην Ιταλία. Κάτι που αυτομάτως, σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον, έκοβε τη... φόρα των παικτών του Τεν Κάτε.

Και λέμε σε θεωρητικό επίπεδο γιατί στον αγωνιστικό χώρο, ο Παναθηναϊκός φρόντισε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά. Άριστα στημένος στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να περιορίσει τον Φίγκο, Ιμπραΐμοβιτς, Αντριάνο και να τελικά να πάρει τη νίκη με το γκολ του Γιόσου Σαριέγκι στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης, κάνοντας τους 5.000 και πλέον «πράσινους» που είχαν γεμίσει το ένα πέταλο του «Τζουζέπε Μεάτσα» να παραληρούν για την μεγάλη επιτυχία του «τριφυλλιού» που πλέον έψαχνε έναν βαθμό στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Ανόρθωση για να πάρει την πρόκριση.

Ίντερ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ζούλιο Σέζαρ, Κόρντομπα, Ζανέτι, Μάξουελ (75΄ Κρουζ), Φίγκο (72΄ Μπαλοτέλι), Ιμπραΐμοβιτς, Αντριάνο, Μαϊκόν, Καμπιάσο, Μουντάρι (46΄ Κουαρέσμα), Ματεράτσι.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Γκούμας, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης (63΄ Σαλπιγγίδης), Γκάμπριελ (85΄ Τζιώλης), Μάντζιος (90΄+ Ρουκάβινα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα