Όταν ο Μανωλάκης «σφράγισε» το νταμπλ (vid)

Όταν ο Μανωλάκης «σφράγισε» το νταμπλ (vid)

Νίκος Ρόλλας
Όταν ο Μανωλάκης «σφράγισε» το νταμπλ (vid)

bet365

To Gazzetta.gr σας θυμίζει το γκολ του Εμάνουελ Ολισαντέμπε στον Πύργο το 2004, που έδωσε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό.

Σαν σήμερα το 2004, ο Παναθηναϊκός έπαιζε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στον Πύργο με αντίπαλο τον Πανηλειακό. Σε αυτό το ματς λοιπόν, οι «πράσινοι» έψαχναν τη νίκη που θα τους διατηρούσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και δεν επέτρεπε στον Ολυμπιακό, που την ίδια ώρα έπαιζε στο Αιγάλεω, να τους προσπεράσει στο φινάλε...

Παρά την γιορτινή ατμόσφαιρα που είχαν στήσει οι φίλοι του «τριφυλλιού» που είχαν μετατρέψει το γήπεδο σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το άγχος και η πίεση, δεν επέτρεπε στους παίκτες του Γιτζάκ Σουμ να «καθαρίσουν» το παιχνίδι...

Έτσι, με το χρόνο να περνάει και το γκολ να μην έρχεται, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αποφάσισε να ρίξει στο ματς τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής ή αλλιώς, τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε, ο οποίος στα είχε βγάλει τα... κάστανα από την φωτιά στην Τούμπα και στον Κορυδαλλό.

Ο Νιγηριανοπολωνός επιθετικός αντικατέστησε στο 68' τον Ζοέλ Επαλέ και 8 λεπτά αργότερα, πετύχαινε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χάρισε στο «τριφύλλι» τον τίτλο του Πρωταθλητή, ενώ λίγες ημέρες πιο πριν οι «πράσινοι» είχαν κατακτήσει και το Κύπελλο στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πανηλειακός: Κουτσόπουλος, Αρβανίτης, Μποταΐτης, Σπυρόπουλος, Δερμιτζόγλου, Κουτελιέρης, Χρυσάφης, Τσίγκας (67' Θωμαΐδης), Κοταρέλας, Μανίκας (74' Μάρης), Τασίδης.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Μόριτς, Γκούμας, Μινχ, Μπασινάς, Μικάελσεν (46΄Σαπάνης), Επαλέ (68΄Ολισαντέμπε), Γκονζάλες (71΄Σανμαρτεάν), Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα