Όταν ο Χίτσκοκ έχει… κέφια (vids)

Νίκος Ρόλλας
Όταν ο Χίτσκοκ έχει… κέφια (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr σας θυμίζει ένα ντέρμπι… θρίλερ που συμπληρώνει 20 χρόνιας ζωής, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σεζόν 1994-95 και οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι συναντιούνται για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να παίρνει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη του με 2-1 στο ΟΑΚΑ…

Το σενάριο όμως της ρεβάνς που έγινε την 1 Μαρτίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μόνο ο Άλφρεντ Χίτσκοκ θα μπορούσε να το είχε σκεφτεί, καθώς η λέξη… θρίλερ είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τι συνέβη.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 26ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Καπουράνη και πλέον έψαχναν ένα γκολ για να πάρουν την πρόκριση. Με την λέξη του πρώτου ημιχρόνου όμως, οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν με τον Αλεξανδρή, ενώ στο 59’ με αυτογκόλ του Καλιτζάκη φαίνεται να σφραγίζουν την πρόκριση…

Οι παίκτες του Χουάν Ραμόν Ρότσα όμως είχαν διαφορετική άποψη και στο 71’ ισοφαρίζουν με τον Δώνη και τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού γίνονται… ροντέο. Στο 88ο ο Καραταΐδης ανατρέπει τον διεθνή άσο του «τριφυλλιού» και ο Βαζέχα κάνει το 2-3, που δίνει την πρόκριση στον Παναθηναϊκό.

Τρία λεπτά αργότερα όμως, σε μία μονομαχία του Καλιτζάκη με τον Ίβιτς μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Νικάκης δίνει πέναλτι και ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να ξαναπάρει εκείνος στην κατοχή του την πρόκριση…

Ο Βάντσικ όμως πιάνει το πέναλτι του Αλεξανδρή, το παιχνίδι λήγει αμέσως και οι παίκτες του Παναθηναϊκού τρέχουν προς το κόρνερ που βρίσκονταν οι περίπου 2500 οπαδοί τους για να πανηγυρίσουν μία πρόκριση… θρίλερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα