Σαν σήμερα Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3 (pics&vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Σαν σήμερα Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3 (pics&vid)

bet365

Σαν σήμερα το 2015 ο Ολυμπιακός σημείωσε μια ιστορική νίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ με 3-2! Το gazzetta.gr θυμάται.

Σάλκε - Λεβερκούζεν με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Κονοπλιάνκα σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σαν σήμερα το 2015, ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε στο Λονδίνο την Άρσεναλ. Μετά την ήττα από την Μπάγερν στο Φάληρο, ο πρωταθλητής Ελλάδας πήγε στο «Emirates», σε μια αποστολή που για τους περισσότερους ήταν εξ αρχής χαμένη.

Για τους περισσότερους. Όχι όμως για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Ο Πάρντο κάνει παιχνιδάρα, μόλις στο 33' ανοίγει το σκορ κι ο Φορτούνης αναγκάζει τον Οσπίνα να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του στο 40', ύστερα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, βάζοντας ξανά τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ. Νωρίτερα είχψψε ισοφαρίσει ο Γουόλκοτ.

Ο Αλέξις Σάντσες κάνει το 2-2 στο 65', αλλά μόλις ένα λεπτό αργότερα, Καμπιάσο και Πάρντο συνεργάζονται, η μπάλα πηγαίνει στον Φινμπόγκασον και ο Ισλανδός σημειώνει το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αρσεναλ: Οσπίνα, Μπελερίν (85' Κάμπελ), Κοσιενλί (56' Μερτεσάκερ), Γκάμπριελ, Γκιμπς, Καθόρλα, Κοκλέν (60' Ράμσεϊ), Τσαμπερλέιν, Οζίλ, Αλέξις, Γουόλκοτ.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Καμπιάσο, Κασάμι, Σαλίνο, Φορτούνης (86' Βούρος), Σεμπά (72' Ερνάνι), Πάρντο, Ιντέγε (46' Φινμπόγκασον).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα