Όταν ο Μαλεζάνι βγήκε εκτός εαυτού! (vid)

Όταν ο Μαλεζάνι βγήκε εκτός εαυτού! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Όταν ο Μαλεζάνι βγήκε εκτός εαυτού! (vid)

bet365

Συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από την ημέρα που ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων και της κατάστασης στον Παναθηναϊκό, σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από παιχνίδι με τον Ηρακλή!

Ο Ιταλός πρώην κόουτς των «πράσινων», λίγες μέρες μετά από βαριά ήττα (5-1) από τη Βέρντερ Βρέμης, δεν άντεξε την κριτική και το γενικότερο κλίμα που είχε δημιουργηθεί εις βάρος του, με αποτέλεσμα να... φορτώσει και να ξεσπάσει στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Λεωφόρου, την 11η Δεκεμβρίου του 2005. αμέσως μετά από το ισόπαλο ματς με τον Ηρακλή.

«Είμαι εδώ 24 ώρες την ημέρα. Κάθε μία γαμ@@@@ μέρα. Που στο διάολο είμαστε; Πώς έχει γίνει έτσι το ποδόσφαιρο; Μία γαμ@@@@ ζούγκλα. Πρέπει να αρχίσω να φιλάω τους κωλ@@@ όπως εκείνοι οι οπαδοί και εγώ δεν είμαι τέτοιος, εντάξει», ήταν από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια του... εκρηκτικού μονολόγου.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός.

Θυμηθείτε το:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα