Ράις: «Ο Μπαρτζώκας θέλει να είμαι ηγέτης»

Ράις: «Ο Μπαρτζώκας θέλει να είμαι ηγέτης»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ράις: «Ο Μπαρτζώκας θέλει να είμαι ηγέτης»

bet365

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε με κάθε επισημότητα τον Ταϊρίς Ράις ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους του και στον ρόλο που θα του αναθέσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στον Πανιώνιο και ξανασμίγουν στα κυανέρυθρα, αλλά πλέον στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε επίσημα τον Ταϊρίς Ράις ο οποίος αναφερόμενος στον Γιώργο Μπαρτζώκα τόνισε πως, «Έχω μιλήσει αρκετά με τον κόουτς αυτό το καλοκαίρι, περιμένει από μένα να είμαι ηγέτης, να βγάζω ενέργεια και να «κολλήσω» ιδανικά με την ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που θα μπορούσα να αναφέρω ως προσωπικό μου στόχο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να... δέσουμε μεταξύ μας το συντομότερο δυνατό και να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξέρω ότι θα έχω ηγετικό ρόλο. Κανείς δεν με έχει πιέσει μέχρι στιγμής να ηγηθώ, το κάνω από μόνος μου, είναι στη φύση μου».

Στη συνέχεια ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε πως, «Τα δύο τελευταία χρόνια υπήρχαν επαφές με την Μπαρτσελόνα, που δεν ευδοκίμησαν όμως. Φέτος όλα πήγαν καλά, έγινε μεγάλη προσπάθεια και είμαι χαρούμενος που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα. Οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας ήταν εξαιρετικές, πολύ εύκολες για μένα θα έλεγα, έχω συμπαίκτες που γνωρίζω εδώ και αρκετά χρόνια αφού τους έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα