Αποθεώνει «Κούνμπο» το SLAM (pic & vid)

Αποθεώνει «Κούνμπο» το SLAM (pic & vid)

Φάνης Παναγιώτου
Αποθεώνει «Κούνμπο» το SLAM (pic & vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ήδη τρεις... γεμάτες σεζόν στο ΝΒΑ και το SLAM αποθεώνει τον άσο των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος πλέον δεν είναι το... παιδάκι που έφυγε από την Ελλάδα για να ζήσει το όνειρο του στις ΗΠΑ!

Η τρομακτική εξέλιξη που παρουσιάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έγινε γι' ακόμα μία φορά θέμα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, με το SLAM ν' αποθεώνει τον 21χρονο πόιντ φόργουορντ, ο οποίος πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει NBA superstar!

Το αφιέρωμα ξεκινά με μία... αναδρομή στο περσινό καλοκαίρι, όταν ο Giannis κι ο Alex Saratis που τον εκπροσωπεί είχαν ένα γεύμα στην Ταϊβάν, εκεί όπου οι Μπακς είχαν βρεθεί για περιοδία, ο κόσμος αναγνώριζε τον Αντετοκούνμπο κι ήταν πλέον εμφανέστατο το γεγονός ότι ο Αντετοκούνμπο είχε... αλλάξει στάτους. Είχε ανέβει επίπεδο, ο κόσμος τον αναγνώριζε!

Η ζωή του Giannis είχε αλλάξει, συνεχίζει το αφιέρωμα. Η χρονιά που μας πέρασε ήταν διαφορετική για τον διεθνή άσο, ο οποίος έμαθε καλύτερη τη ζωή στο ΝΒΑ και την κουλτούρα των ΗΠΑ. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στα σπουδαία -και σπάνια- σωματικά προσόντα του Αντετοκούνμπο, σε συνδυασμό με την ικανότητα του να χειρίζεται τη μπάλα. Αυτός, εξάλλου, ήταν κι ο λόγος που ο Τζέισον Κιντ άρχισε να τον χρησιμοποεί ως PG, όπως έχει αναφέρει στις δηλώσεις του.

«Ο Αντετοκούνμπο είναι το ιδανικό μοντέλο παίκτη που έχει να δει το ΝΒΑ από τον ΛεΜπρον και τον Ντουράντ!», αναφέρει το SLAM, που... αποθεώνει τον Giannis για την ικανότητα του να χειρίζεται τη μπάλα ως πλέι μέικερ, παρά το ύψος του, να την καρφώνει, να την αφήνει στο καλάθι με... ακροβατικά lay up και να βγάζει ασίστ!

«Είναι στην ουσία ένα μπασκετικό ρομπότ. Κι επίσης είναι 21!»

Το αφιέρωμα φιλοξενεί ακόμα τις δηλώσεις του ίδιου του «Κούνμπο», ο οποίος είχε αναφερθεί στην ικανότητα του στον χειρισμό της μπάλας. Στη συνέχεια, όμως, γίνεται λόγος για την αλλαγή του Γιάννη κι εκτός παρκέ. Δεν είναι μόνο ότι μεγάλωσε μπασκετικά. Παράλληλα, έμαθε πάρα πολλά. Ο διεθνής άσος είχε αποκαλύψει στο twitter ότι δοκίμασε για πρώτη φορά smothie στις ΗΠΑ, ενώ έφαγε pancakes επίσης για πρώτη φορά! Όχι παράξενο αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η οικογένεια του στη χώρα μας. Στις ΗΠΑ, όμως, ο Αντετοκούνμπο είχε την ευκαιρία να ζήσει όλα αυτά που ονειρευόταν. Όχι μόνο μπασκετικά.

Κοντολογίς, το αφιέρωμα του SLAM επικεντρώνεται στο γεγονός ότι ο Giannis μεγαλώνει. Και βελτιώνεται σε όλους τους τομείς. O "Giannis 2.0" είναι ένας point forward με πολύ καλό χειρισμό της μπάλας, που μπορεί να δημιουργήσει και να μαρκάρει τους πάντες. Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και κλείνοντας μας... προκαλεί να φανταστούμε τον "Giannis 3.0"!

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα του SLAM

 

NBA Τελευταία Νέα