Μπαρτζώκας: «Εξαντλήσαμε τα όριά μας»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Εξαντλήσαμε τα όριά μας»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θεωρεί πως τους έλειψε η συγκέντρωση, πως ο δρόμος τους μέχρι το Final 4 ήταν κάτι πρωτόγνωρο και μοίρασε συγχαρητήρια.

Ο Έλληνας τεχνικός της Λοκομοτίβ Κουμπάν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Έχουμε ανάμικτα συναισθήματα, γιατί φεύγουμε με ήττα. Έπρεπε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ψυχολογικά να τους βάλουμε πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες να μπούμε στο παιχνίδι. Δυο-τρεις αμυντικές αποφάσεις και δύο καλύτερες επιλογές στην επίθεση μπορούσαν να μας βάλουν καλά στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη και την πρόκριση.

Νομίζω, πως είναι προφανές. Όσοι ξέρουν μπάσκετ ξέρουν ότι δεν είχαμε βαθύ ροτέισιον. Ήθελε μεγάλη συγκέντρωση από όλους. Πολλά παιδιά δεν είχαν εμπειρία και είναι λογικό να μην είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση. Αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα για να κάνουμε την κριτική μας. Φτάσαμε εδώ, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Εξαντλήσαμε τα όριά μας μέχρι τέλους. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά».