Όλη η Τουρκία «βλέπει» Σαρρή!

Όλη η Τουρκία «βλέπει» Σαρρή!

bet365

Θραύση κάνει στo πρωτάθλημα της Τουρκίας με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις ως παίκτης της Ερτζίγιεσπορ, ο Γιώργος Σαρρής.

Σε έναν από τους πιο περιζήτητους παίκτες του Τουρκικού ποδοσφαίρου έχει καταφέρει να εξελιχθεί ο Γιώργος Σαρρής, ο οποίος τα... σπάει με τις εμφανίσεις του και ετοιμάζεται για ένα «καυτό» καλοκαίρι. Βασικός σε όλα τα παιχνίδια, είναι με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης της Ερτζίγιεσπορ , πρόσφατα άνοιξε και λογαριασμό κόντρα στην Αντάνασπορ που πέτυχε το πρώτου του γκολ - και μάλιστα με τακουνάκι - ενώ ήταν και ο MVP της μεγάλης νίκης επί της Γκεζτεπέ.

Οι εμφανίσεις του, έχουν τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ομάδων από την μεγάλη κατηγορία του Τουρκικού πρωταθλήματος, με επιπλέον... όπλο πως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, που έχει εξελιχθεί από τις πρώτες μέρες σε ηγέτη της άμυνας της Ερτζίγιεσπορ, ενώ παράλληλα με το... καλημέρα έβαλε στο ενεργητικό του και ασίστ, παρόλο που η θέση που αγωνίζεται δεν βοηθάει σε κάτι τέτοιο!

Η γενικότερη εικόνα και η παρουσία του στην Τουρκία, έχει ήδη... δείξει τον δρόμο, αφού στην Ερτζίγιεσπορ το έχουν πάρει απόφαση ότι δύσκολα θα τον κρατήσουν και την νέα χρονιά, αφού μένει ελεύθερος και οι «σειρήνες» έχουν ξεκινήσει προ πολλού να τον καλούν στην μεγάλη κατηγορία.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα