Κινγκς – Ρόκετς 107-97 (pics & vid)

Gazzetta team
Κινγκς – Ρόκετς 107-97 (pics & vid)

bet365

Λίγες ώρες μετά τη δεύτερη συγγνώμη του βασικού τους πόιντ γκαρντ, οι Κινγκς χωρίς τον Ρόντο, έσπασαν την παράδοση κόντρα στους Ρόκετς με 107-97, με τη θετική συμβολή του Κώστα Κουφού.

Ο Ραζόν Ρόντο έγινε αντικείμενο σπέκουλας, μετά τον χαρακτηρισμό που απέδωσε σε διαιτητή για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και παρά τη διπλή συγγνώμη που ζήτησε κατόπιν, η τιμωρία του για έναν αγώνα μακριά από τα παρκέ δεν άλλαξε. Έτσι, το Σακραμέντο είχε να λύσει έναν δύσκολο γρίφο, απέναντι σε μία ομάδα που αδυνατούσε να κερδίσει για επτά διαδοχικά παιχνίδια, χωρίς τον «εγκέφαλό» του.

Τι να το κάνεις το μυαλό όμως, όταν έχεις μπράτσα και δη αυτά του ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους (και 11 ριμπάουντ) και παρέα με τους 17 (και 13 ριμπάουντ) του Ρούντι Γκέι και τους 19 του Ομρί Κασπί, οδήγησαν τους Καλιφορνέζους στην νίκη. Την ίδια ώρα άλλωστε, ο Κώστας Κουφός έκανε σωστά τη δουλειά του, προσθέτοντας 8 πόντους με 4/7 δίποντα (και 0/2 βολές) και 6 ριμπάουντ, αναγκάζοντας το Χιούστον να υποστεί τη δεύτερη ήττα στη σειρά αντιμετωπίζοντας και πάλι Έλληνα μπασκετμπολίστα.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-31, 26-19, 25-24, 25-23

 

NBA Τελευταία Νέα