Νάγκετς – Σπερς 80-91 (pics & vids)

Gazzetta team
Νάγκετς – Σπερς 80-91 (pics & vids)

bet365

Με 25 πόντους του Καουάι Λέοναρντ, οι Σπερς γονάτισαν και τους Νάγκετς για την τέταρτη σερί νίκη τους και την πέμπτη διαδοχική ήττα των γηπεδούχων με 91-80. Τρίλεπτη συμμετοχή για Παπανικολάου.

Ο φόργουορντ του Σαν Αντόνιο ήταν ο κορυφαίος με 25 πόντους, έχοντας τον Πάρκερ στους 13 και τον Τζόναθον Σίμονς στους 12, με την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, έστω και χωρίς τους Ντάνκαν – Τζινόμπλι να φτάνει εύκολα στο 4x4, στο δεύτερο από τα τρία συνολικά ματς που δίνουν σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Την αντίθετη φορά έχει πάρει το Ντένβερ, που παρά τις προσπάθειες του Ντανίλο Γκαλινάρι με 16 πόντους, δεν μπόρεσε να αποφύγει την πέμπτη σερί ήττα απέναντι σε μία ομάδα που αδυνατεί να νικήσει στις τελευταίες εννέα συναντήσεις τους.

Η ομάδα του Κολοράντο φλέρταρε ωστόσο με την έκπληξη, φτάνοντας στο -2, 4'10'' πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου, με το κάρφωμα του Χίκσον, αλλά η κουβέντα τελείωσε αμέσως μετά, με τους Τεξανούς να τρέχουν ένα 12-3 για να φέρουν το σκορ στο 70-59 στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Κλειδί ήταν ο Λέοναρντ, με ένα τζαμπ σουτ, ένα τρίποντο και μία ασίστ για το καλάθι του Σίμονς στον αιφνιδιασμό. Τα διαδοχικά τρίποντα στο τελευταίο δωδεκάλεπτο από τους φιλοξενούμενους αύξησαν την πίεση και οι Νάγκετς δεν μπορούσαν να απειλήσουν ξανά.

* Ο Κώστας Παπανικολάου αγωνίστηκε για 3'32'', χωρίς να σκοράρει (0/1 τρίποντο), ενώ μάζεψε 1 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 16-16, 26-30, 17-24, 21-21

Πηγή αριθμών: ESPN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα