Καλύτερος ο Θανάσης, αλλά… (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Δεύτερο ματς για τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο Summer League. Ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη των Μιλγουόκι Μπακς ήταν καλύτερος από την πρεμιέρα, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.
Κόντρα στους Σπερς μέτρησε 3 πόντους κι έκανε 3 λάθη. Στο ματς με τους Λέικερς, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 4 πόντους (2/2 βολές, 1/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 2 λάθη σε 12 λεπτά συμμετοχής, σε ακόμα μία μέτρια εμφάνιση. Ο 23χρονος φόργουορντ “παλεύει” για μία θέση στο ρόστερ των Νικς (σ.σ. επικράτησαν των Λέικερς με 76-66), ωστόσο είναι δεδομένο πως χρειάζεται καλύτερες εμφανίσεις.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
