Restricted free agent ο Καλάθης

Restricted free agent ο Καλάθης

Restricted free agent ο Καλάθης

bet365

ΝΒΑ - Παναθηναϊκός 1-0! Ο Νικ Καλάθης βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, καθώς οι Μέμφις Γκρίζλις του έκαναν πρόταση και διατηρούν τον τελευταίο λόγο για τον διεθνή γκαρντ, αφού μπορούν να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε προσφορά!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν στην Ευρώπη την περίπτωση του Νικ Καλάθη, αφού αρκετές ομάδες θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με τον Παναθηναϊκό να φαίνεται πως έχει το προβάδισμα… Βέβαια, πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το ΝΒΑ.

Οι Μέμφις Γκρίζλις έκαναν την κίνηση τους και πλέον ο διεθνής γκαρντ είναι restricted free agent. Τι σημαίνει αυτό; Ο παίκτης είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του, ωστόσο οι “Αρκούδες” έχουν το δικαίωμα να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, αν ισοφαρίσουν την προσφορά. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Πρακτικά, λοιπόν, ο Καλάθης βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ και θα λάβει $1.147.276 από τους Γκρίζλις. Αν προκύψει κάποια άλλη πρόταση τότε οι “Αρκούδες” έχουν δικαίωμα να την ισοφαρίσουν ή να αφήσουν τον παίκτη να φύγει. Διαφορετικά θα μείνει στους Γκρίζλις ή θα εξετάσει την προοπτική της Ευρώπης, όπως είχε γίνει και πέρυσι.

Ήδη ακούστηκε πως οι Ντάλας Μάβερικς ήρθαν σε επαφή με τον Καλάθη, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

 

NBA Τελευταία Νέα