Ιταλία καλεί Πολίμο (pic)

Νίκος Ρόλλας
Ιταλία καλεί Πολίμο (pic)

bet365

Οι εμφανίσεις του Ηλία Πολίμου με την U-21 της Νότιγχαμ Φόρεστ έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών Ιταλικών ομάδων, στις οποίες προστέθηκε και η Λατίνα, μετά την Ουντινέζε.

Μπορεί η σεζόν στην Αγγλία να μην έχει τελειώσει, ωστόσο οι... σειρήνες από την Ιταλία, έχουν ήδη αρχίσει να ηχούν στα αυτιά του Ηλία Πολίμου. Ο 19χρονος αμυντικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, αποτελεί βασικός στέλεχος της U-21 που μπήκε ως πρώτη από τον όμιλό της στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων τόσο από την Serie A, όσο και από την Serie B.

Τελευταίο παράδειγμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του TuttoMercatoWeb, είναι η Λατίνα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του συγκεκριμένου site, η Ιταλική ομάδα ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη του, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του νεαρού άσου ενόψει του καλοκαιριού όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τους «Tricky Trees».

«Στην Ιταλία μπορεί να είναι το μέλλον του Ηλία Πολίμου, του δεξιού μπακ της Νότιγχαμ Φόρεστ. Για τον γεννημένο το 1995 παίκτη της Βρετανικής ομάδας, τις τελευταίες ώρες έδειξε ενδιαφέρον η Λατίνα που ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη του και ρώτησε για το μέλλον του», αναφέρει το σχετικό άρθρο.


Πάντως, η Λατίνα που βρίσκεται στην Serie B δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον (σ.σ εκτός φυσικά από την Νότιγχαμ που θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της), καθώς ανάλογες κρούσεις έχουν κάνει η Ουντινέζε από την Serier A, η Κάρπι που έχει εξασφαλίσει την άνοδό της, η Μπολόνια που δίνει μάχη για τον προβιβασμό και η Πεσκάρα.

Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, υπό κάποιες συνθήκες, να γίνει κίνηση και από κάποια ελληνική ομάδα. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που μιλάμε για έναν διεθνή ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος...

 

SERIE A Τελευταία Νέα