Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Νίκος Ρόλλας
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

bet365

Ο Νίκος Ιωαννίδης έφτιαξε το γκολ της νίκης για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ ο Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος δημιούργησε αυτό της ολικής ανατροπής για την Βικτόρια Αμβούργου. Αναλυτικά οι επιδόσεις των Ελλήνων του Εξωτερικού.

Νίκος Ιωαννίδης και Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος. Αυτοί ήταν οι παίκτες από τους Έλληνες του εξωτερικού που ξεχώρισαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με τις ασίστ που μοίρασαν και χάρισαν βαθμούς στις ομάδες τους. Ο πρώτος στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Ουτερχάχινγκ και ο δεύτερος σε αυτό της Βικτόρια Αμβούργου με την Μαρσλάντε. Διαβάστε αναλυτικά τις επιδόσεις τους...

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς
(Ρόμα): Βασικός σε όλο το παιχνίδι με την Τορίνο, το οποίο έληξε 1-1, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Ήταν εκτός αποστολής της Ρόμα για το εκτός έδρας 1-1 με την Τορίνο.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Έπαιξε σε όλο το ματς με την Τορίνο που έληξε 1-1, βοηθώντας πολύ και στον επιθετικό τομέα. Στο γκολ που δέχεται όμως η ομάδα του, πάει λίγο χαλαρά στην φάση, καθώς πιστεύει οτι η μπάλα πριν την σέντρα του Βίβες βγήκε άουτ.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα της Βερόνα με 3-0 από την Ίντερ.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Ήταν βασικός σε όλο το παιχνίδι με την Ίντερ, αλλά δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. Στο πρώτο γκολ, ο τραυματισμός του Ταχτσίδη του αποσπά την προσοχή με αποτέλεσμα να χάσει τον Ικάρντι που άνοιξε το σκορ, ενώ το... κερασάκι στην τούρτα ήταν το αυτογκόλ που πέτυχε στις καθυστερήσεις. Μπορούσε όμως να πετύχει ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν έπιασε το σουτ έτσι όπως θα ήθελε.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 3-0, αλλά έμεινε και αυτός στα... ρηχά, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Παλέρμο με 3-1 χωρίς να φέρει ευθύνη σε κανένα από τα γκολ που δέχθηκε, καθώς προδόθηκε από την άμυνά του.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Δεν ήταν στην αποστολή της Ουντινέζε στην βαριά εντός έδρας ήττα από την Παλέρμο με 3-1.

Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο): Ήταν εκτός αποστολής για το ματς με την Τσεζένα, στο οποίο η Κιέβο κέρδισε με 1-0.

Τάσος Δώνης (Σασουόλο): Δεν ήταν στην αποστολή της Σασουόλο για το εκτός έδρας ματς με την Αταλάντα, στο οποίο η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-1.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας 1-1 με την Μπρέσια, αλλά αποβλήθηκε στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Βασικός στην βαριά ήττα της Ρετζίνα με 4-0 από την Μπενεβέντο, εκτός έδρας.

Άλμπερτ Ρούσος (Γιουβέντους Primavera): Είδε από τον πάγκο την ομάδα του να κερδίζει 2-1 την Μπολόνια.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βαλένθια, το οποίο έληξε 3-0. Δεν βρέθηκε σε τόσο καλή ημέρα, καθώς ήταν μέσα στα δύο πρώτα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Ήταν εκτός αποστολής για το ματς με την Βαλένθια, στο οποίο η Λεβάντε γνώρισε την ήττα με 3-0.

ΑΓΓΛΙΑ
Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Δεν ήταν στο βασικό σχήμα της Φούλαμ στο εντός έδρας 2-2 με την Γουίγκαν, αλλά μπήκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.


Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Bασικός και χωρίς να δεχθεί γκολ στη νίκη της «Μπόρο» με 2-0 επί της Ρόδεραμ, εντός έδρας.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρντμουντ): Παίζοντας ως δεξί μπακ, δεν βρέθηκε ούτε και αυτός σε καλή ημέρα, στην εκτός έδρας ήττα της Ντόρτμουντ από την Γκλάντμπαχ με 3-1.

Κυργιάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Δεν ήταν στην αποστολή της Λεβερκούζεν για την εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Μάιντζ.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ): Είδε από τον πάγκο την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Λεβερκούζεν με 3-2.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ): Bασικός στο ισόπαλο 2-2 της U-23 με την Βάκερ Μπουργκχάουζεν.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Γκρόιτερ Φιρτ): Βασικός στην εντός έδρας ήττα της δεύτερης ομάδας από την Μέμινγκεν με 3-0.

Θανάσης Ράπτης (Στουτγκάρτερ Κίκερς): Ήταν βασικός στο παιχνίδι της δεύτερης ομάδας με την Κέλερ που έληξε 2-0, αλλά αντικαταστάθηκε στο 77ο λεπτό.

Νίκος Ιωαννίδης (Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ): Μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Ουντερχάχινγκ, αλλά με την είσοδό του στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς έβγαλε την ασίστ στο Χάρντερ για να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.


Άγγελος Αργύρης (Βέρντερ Βρέμης ΙΙ): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ Νόρντερστντ, στο οποίο η Βέρντερ πήρε την εύκολη νίκη με 5-1.

Γερμανός Ιωαννίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Δεν ήταν στο αρχικό σχήμα της Ντούισμπουργκ στο εκτός έδρας ματς με την Χόμπεργκ που έληξε 1-1, αλλά μπήκε στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης.

Γιώργος Μαντατζίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Βασικός σε όλο το ματς κόντρα στην Χόμπεργκ που έληξε 1-1.

Αλέξανδρος Τανίδης (Βικτόρια Αμβούργου): Ήταν στο αρχικό σχήμα της Βικτόρια, αλλά αυτή την φορά έπαιξε ως αμυντικό χαφ. Το προβάδισμα δύο γκολ όμως που πήρε η Μαρσλάντε ανάγκασε τον προπονητή του να τον αντικαταστήσει, προκειμένου να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, καθώς έγινε η ανατροπή και ήρθε η νίκη με 3-2.

Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Βικτόρια Αμβούργου): Μπήκε στο 74ο λεπτό και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έβγαλε την ασίστ, προκειμένου η ομάδα του να κάνει την μεγάλη ανατροπή και από εκεί που έχανε 2-0 να πάρει τη νίκη επί της Μαρσλάντε με 3-2.

Λεωνίδας Μπαλντεράνος (Λάντσουτ): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-1 από την Βίλτζινγκ.

Άγγελος Τεπελίδης (Τουρού Ντίσελντορφ): Δεν ήταν στο βασικό σχήμα για το εντός έδρας ματς με την Ράτινγκεν που έληξε 2-2, αλλά μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Άγγελος Οικονόμου (Μπάγερν Μονάχου Β'): Ήταν στο βασικό στο βασικό σχήμα της Μπάγερν για την εκτός έδρας νίκη επί της Άιντραχτ Μπάμπεργκ με 2-0, αλλά αντικαταστάθηκε στο 46ο λεπτό.

Χαράλαμπος Χατζόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-23): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα με 4-1 από την Σπιλφερεϊν Λιπσταντ, όμως αντικαταστάθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

ΓΑΛΛΙΑ
Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Νιμ): Ήταν βασικός σε όλο το παιχνίδι με την Κλερμόν, αλλά η Νιμ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Ξεκίνησε βασικός στη νίκη επί της Ακαντέμικα με 5-1, αλλά με το σκορ στο 4-0 άφησε την θέση του στον Φέισα, στο 62ο λεπτό.


Δημήτρης Πέλκας (Βιτόρια Σετούμπαλ): Δεν ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Σπόρτινγκ, αλλά μπήκε στο παιχνίδι στο 71ο λεπτό.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός και με σχετικά καλή απόδοση στην εντός έδρας ισοπαλία με την Φέγενορντ με 2-2.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, καθώς βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας. Έτσι, δεν ήταν στην αποστολή για το ματς με την Αϊντχόφεν, όπου η Τσβόλε γνώρισε την ήττα με 3-1.

Αλέξανδρος Ταμπάκης (Φένλο): Δεν ήταν στην αποστολή της Φένλο στη νίκη με 2-1 επί της FC Αιντχόφεν.

Tζέιμς Ευμορφίδης (Άγιαξ Α1): Δεν αγωνίστηκε στη νίκη επί της Τβέντε με 1-0.

Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ U-19): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Φέγενορντ που έληξε 0-0.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 1-1 εντός έδρας παιχνίδι με την Βέστερλο.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Γάνδη, το οποίο η Σαρλερουά κέρδισε 2-1.

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Δεν ήταν στην αποστολή της Μπριζ για την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Κορτράικ.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Δημήτρης Σιαλμάς (Τσεαλούλ Πιάτρα Νεμτ): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Γκαζ Μέταν Μεντίας που έληξε 0-0.

Γιάννης Αραμπταζής (Άστρα): Δεν ήταν στην αποστολή της Άστρα για το εντός έδρας 0-0 με την Στεάουα.


Λεωνίδας Παναγόπουλος (Ουνιβερσιτατέα Κλουζ): Δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας του για την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Εκομαξ Κλουζ.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Δεν ήταν στην αποστολή της Ραπίντ για το εντός έδρας 3-3 με την Σάλτσμπουργκ.

ΠΟΛΩΝΙΑ
Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Λέχια Γκντανσκ): Ξεκίνησε βασικός στη νίκη με 1-0 επί της Λέγκια, αλλά αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Ακρα): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άσντοντ που έληξε 0-0, έχοντας καλή απόδοση.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Βασίλης Πλιάτσικας (Μέταλουργκ): Δεν ήταν στην αποστολή της Μέτελουργκ για τη νίκη με 4-2 επί της Ντόνετσκ.

ΔΑΝΙΑ
Απόστολος Βέλλιος (Βέστσιελαντ): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ράντερς που έληξε 1-1.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Πέτρος Κανακούδης (Ίντερ Τούρκου): Πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και αμέσως χρίστηκε βασικός στο παιχνίδι με την SJK που έληξε 1-1.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Αλ Χιλάλ): Λόγω του τραυματισμού του δεν ήταν στην αποστολή για το 3-0 επί της Αλ Φαϊσαλί.

Αμίρ Κούρντι (Αλ Αχλί): Είδε από τον πάγκο το εκτός έδρας 3-1 της Αλ Αχλί επί της Αλ Ορούμπαχ.

ΚΙΝΑ
Αβραάμ Παπαδόπουλος (Σανγκάι Γκρινλαντ): Δεν ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Τσόνγκινγκ Λιφάν που έληξε 2-2, αλλά μπήκε στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα