Πονάει, αλλά είναι έτοιμος ο... dunker Γιάννης!
«Είδα πως ο κόσμος το απόλαυσε κι αυτό μου άρεσε πολύ. Πήραμε και τη νίκη, αφού γι’ αυτό γίνονται όλα. Πολύς κόσμος πιστεύει πως σε έναν τέτοιο διαγωνισμό ξεκουράζεσαι, αλλά να σας πω την αλήθεια, εγώ νιώθω πιο κουρασμένος από ό,τι στην κανονική περίοδο (γέλια). Πονά λίγο το γόνατό μου, αλλά θα είμαι έτοιμος για το διαγωνισμό καρφωμάτων», δήλωσε ο πόιντ φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ακόμα: «Οι δύο προπονητές των ομάδων, αλλά και άλλοι παίκτες μού είπαν πως παίζουμε πολύ καλά στους Μπακς κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο να το ακούς από αντιπάλους. Πάμε καλά, το διασκεδάζουμε κι όταν συμβαίνει αυτό παίζεις πιο δυναμικά».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
