Καλάθης: «Το χρειαζόμουν»

Καλάθης: «Το χρειαζόμουν»

Γιάννης Ράμμας
Καλάθης: «Το χρειαζόμουν»

bet365

Ο Νικ Καλάθης πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του με τη φανέλα των Γκρίζλις κι εξήγησε πόσο αναγκαία ήταν για την αυτοπεποίθησή του.

Όπως πέρυσι, ο τραυματισμός του Μάικ Κόνλεϊ (καρπός) αύξησε τα λεπτά συμμετοχής του πίσω απ' τον Μπένο Ούντριχ και τ' αξιοποίησε στο ακέραιο (13π. με 2/5δίπ., 2/3τρίπ., 3/4β., 5ρ., 2ασ., 2κλ., 1λ. σε 27:19), βοηθώντας τους Γκρίζλις να φύγουν νικητές απ' το Ντάλας επί των Μάβερικς (90-109).

Ο προπονητής του, Ντέιβ Γέργκερ, είπε πως ήταν «απίθανος» κι εν συνεχεία ο ίδιος ο 26χρονος ομογενής γκαρντ εξήγησε πως «όλα έχουν να κάνουν με το να πάρεις μερικά λεπτά συμμετοχής, ώστε να μπεις πραγματικά στο ρυθμό. Είναι δύσκολο όταν παίζεις 3 σε αναμετρήσεις και καθόλου την επόμενη φορά. Πρέπει πάντα να 'σαι έτοιμος, αλλά μπορεί να 'χεις σκαμπανεβάσματα. Έχουμε βάθος πάγκου. Όλοι μπορούν να παίξουν. Αλλά αισθανόμουν καλά και προφανώς χρειαζόμουν να παίξω έτσι με τον Μάικ (σ.σ. Κόνλεϊ) εκτός».

Ο βασικός PG των Γκρίζλις δε θ' αργήσει να επιστρέψει, αλλά ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει μάθει να μη βάζει τις προσωπικές φιλοδοξίες του πάνω απ' τις ομαδικές.

«Εγώ κι ο Μπένο (σ.σ. Ούντριχ) παίζουμε καλά μαζί κι εγώ κι ο Μάικ (σ.σ. Κόνλεϊ) επίσης παίζουμε καλά μαζί. Αυτό δίνει στην ομάδα μας πολλαπλές επιλογές, επειδή έχουμε δύο παίκτες στο παρκέ, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν» σημείωσε.

 

NBA Τελευταία Νέα