Στην Πόλη ο Ζήσης

Gazzetta team
Στην Πόλη ο Ζήσης

bet365

Ο Νίκος Ζήσης θα αγωνίζεται στο εξής με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και βρίσκεται ήδη στην Πόλη για λογαριασμό των Πρωταθλητών Τουρκίας.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του Έλληνα γκαρντ από την Ούνικς Καζάν, ωστόσο είναι δεδομένο πως σύντομα θα είναι και τυπικά παίκτης της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Ο Νίκος Ζήσης βρίσκεται στην Πόλη και θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τον Ζέλικο Ομπράνοβιτς να τον έχει -κατά πάσα πιθανότητα- στη διάθεση του για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2/1) στην πρεμιέρα του TOP 16.

Ο Σέρβος coach ήθελε τον Ζήση από την εποχή του Παναθηναϊκού και η… μοίρα τα έφερε έτσι που τελικά θα συνεργαστούν στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

«Η μεταγραφή του Ζήση συνέβη τις τελευταίες 2-3 μέρες. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να τον αποκτήσουμε κι αποφασίσαμε να το κάνουμε. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει η συγκεκριμένη προσθήκη. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ στη θέση του πλέι μέικερ, ειδικά στο Top 16 που είναι πολύ απαιτητικό», ήταν τα όσα σχολίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα