Οι Έλληνες του εξωτερικού

Νίκος Ρόλλας
Οι Έλληνες του εξωτερικού

bet365

Χωρίς ιδιαίτερες... συγκινήσεις, οι παρουσίες των ελληνών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα του εξωτερικού. Διαβάστε αναλυτικά τί έκαναν...

Στα... ρηχά έμειναν τα μεγάλα ονόματα των Ελλήνων που αγωνίζονται στο εξωτερικό, καθώς οι περισσότεροι είτε δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμών, είτε η ομάδα τους δεν κέρδισε... Εξαίρεση αποτέλεσαν ο Λουκάς Βύντρα που ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Λεβάντε στη νίκη επί της Βαλένθια, ο Γιάννης Παπαδόπουλος που βγήκε νικητής στο ντέρμπι με την Μπεϊτάρ, ο Στέργος Μαρίνος που κέρδισε την Άντερλεχτ, αλλά και ο Λεωνίδας Παναγόπουλος που έκανε την δεύτερη εμφάνισή του με την Κλουζ στην Ρουμανία.

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αταλάντα, όπου η Ρόμα κέρδισε 2-1, έχοντας σχετικά καλή απόδοση. Τόσο στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, όσο και στις λίγες καλές ευκαιρίες των γηπεδούχων, ο Έλληνας αμυντικός δεν έφερε ευθύνη.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Αταλάντα και με εξαίρεση κάποιες φάσεις στα πρώτα λεπτά, δεν αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα με τους Γκόμεζ και Ντραμέ. Λόγω ενός τραυματισμού όμως αναγκάστηκε στο 49' να δώσει την θέση του στον Σομά.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη της Ρόμα επί της Αταλάντα με 2-1.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Μπήκε στο 71ο λεπτό του παιχνιδιού με την Φιορεντίνα, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να ισοφαρίσει.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Ήταν βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Φιορεντίνα (2-1) όμως στην φάση του δεύτερου γκολ, δεν πρόλαβε τον ταχύτατο Κουαδράδο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Έδωσε μεγάλες μάχες στην εντός έδρας ήττα από την Φιορεντίνα με 2-1 και θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Νέτο.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Ήταν και πάλι βασικός στην ισοπαλία με την Κιέβο, χωρίς να φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε από τον Ραντοβάνοβιτς, καθώς το σουτ του ήταν άπιαστο.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Λόγω του τραυματισμού του δεν ήταν στην αποστολή στο ισόπαλο 1-1 ματς με την Κιέβο.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Βασικός και με καλή απόδοση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπέτσια, που έληξε 1-1.

Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Αγωνίστηκε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ίστσια, όπου η Ρετζίνα γνώρισε την ήττα με 2-0.

Γιάννης Νικολίτσας (Προ Βερτσέλι): Έμεινε στον πάγκο κόντρα στην Σαμπντόρια, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-0.

Τάσος Δώνης (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Στο πρώτο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του, αν και φορούσε μάσκα, έπαιξε για 80 λεπτά στη νίκη με 2-1 επί της Τορίνο.

Άλμπερτ Ρούσος (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Βασικός σε όλο το παιχνίδι με την Τορίνο (2-1).

ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Βασικός και από τους καλύτερους παίκτες, παίζοντας ως κεντρικός αμυντικός, της Λεβάντε στη νίκη με 2-1 επί της Βαλένθια.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Έπαιξε και στα 90 λεπτά της νίκης της Λεβάντε με 2-1 επί της Βαλένθια.

Κώστας Ρουγκάλας (Ατλέτικο Μαδρίτης Β): Δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα της Ατλέτικο από την Τρίβαλ Βαλντέρας με 2-1.

ΑΓΓΛΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Γουέστ Μπρομ): Δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Άλαν Ίρβιν στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Τσέλσι.

Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ): Δεν ήταν στην αποστολή της Σάντερλαντ για το ισόπαλο 0-0 εκτός έδρας παιχνίδι με την Λέστερ.

Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπρέντφορντ, όπου η Φούλαμ έχασε 2-1.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Για ακόμη ένα παιχνίδι βασικός, στο εκτός έδρας 1-1 με την Γουίγκαν.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ): Λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί δεν ήταν στην αποστολή της Μπορούσια για το ματς με την Πάντερμπορν που έληξε 2-2.

Κυργιάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Ο τραυματισμός που έχει υποστεί δεν του επέτρεψε να είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Ανόβερο, το οποίο οι «ασπιρίνες» κέρδισαν 3-1.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 2-2 παιχνίδι με την Φράιμπουργκ.

Άγγελος Οικονόμου (Μπάγερν Μονάχου Β'): Βασικός σε όλο το ματς με την Μπούχμπαχ, το οποίο η Μπάγερν κέρδισε 3-2.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ U-23): Ήταν βασικός στο παιχνίδι με την Γκάρχινγκ και χάρη στην καταπληκτική του επέμβαση στο 90ο λεπτό, σε σουτ του Άρτζμπεργκερ από τα 17 μέτρα, η Άουγκσμπουργκ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Αλέξανδρος Καρτάλης (Γκρόιτερ Φιρτ): Ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της U-23 με την Μόναχο 1860, όμως στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για πέναλτι που έκανε. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μην κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν, αλλά τελικά πήραν τη νίκη με 2-1.

Θεόδωρος Γκανίτης (Βόλφσμπουργκ ΙΙ): Δεν αγωνίστηκε στη νίκη με 3-0 επί της Ζεντκ Πάουλι.

Χρήστος Αλμπάνης (Φράιμπουργκ ΙΙ): Ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας νίκη επί της Βάλντοχ με 3-2, όμως αντικαταστάθηκε στο 55ο λεπτό.

Παναγιώτης Αρναούτογλου (Καρλσρούρη U-19): Βασικός στην ήττα με 3-2 από την αντίστοιχη ομάδα της Μπάγερν.

Χαράλαμπος Χατζόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-23): Αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Ερντμπρουκ.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-19): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπόχουμ (1-1), αλλά αντικαταστάθηκε στο 75ο λεπτό.

Θανάσης Ράπτης (Στουτγκάρτερ Κίκερς U-23): Ήταν βασικός στο ισόπαλο 3-3 ματς με την Χόλενμπαχ, αλλά έγινε αλλαγή στο 57'.

Αλέξανδρος Τανίδης (Βικτόρια Αμβούργου): Δεν αγωνίστηκε στη νίκη με 5-1 επί της Σουντερέλμπε.

Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Βικτόρια Αμβούργου): Δεν έπαιξε στην θεαματική νίκη με 5-1 επί της Σουντερέλμπε.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Δεν ήταν βασικός στο παιχνίδι της 4ης φάσης του Κυπέλλου με την Μορεϊρένσε, το οποίο οι «αετοί» κέρδισαν 4-1, αλλά μπήκε στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετουμπάλ): Ξεκίνησε στην αρχική εντεκάδα της Σετουμπάλ κόντρα στην Οριεντάλ για το Κύπελλο, όμως αντικαταστάθηκε στο 78', ενώ η ομάδα του έχανε 1-0.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός και πάλι στο ισόπαλο εντός έδρας παιχνίδι με την Εξέλσιορ που έληξε 1-1.

Νίκος Ιωαννίδης (Τσβόλε): Ήταν εκτός αποστολής στην εντός έδρας ήττα από την Τβέντε με 2-1.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Μπήκε στο 81ο λεπτό του παιχνιδιού με την Τβέντε, όπου η Τσβόλε γνώρισε την ήττα με 2-1.

Τζέιμς Ευμορφίδης (Άγιαξ Α1): Δεν αγωνίστηκε στην θεαματική νίκη επί της Άλκμααρ με 6-3.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Αγωνίστηκε σε όλο το ματς με την Βέστερλο, το οποίο τελείωσε χωρίς γκολ.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Βασικός και στα 90 λεπτά της μεγάλης νίκης που σημείωσε η Σαρλερουά επί της Άντερλεχτ με 3-1.

Απόστολος Βέλλιος (Λιρς): Αν και η Λιρς έχανε από το 42΄με 2-1 από την Πέρουβελς, ο Σλάβισα Στογιάνοβιτς δεν χρησιμοποίησε τον Έλληνα επιθετικό.

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Είδε από το πάγκο τη νίκη της Μπριζ με 4-2 επί της Ρεντ Σταρ.

Νίκος Ρούμπος (Τουμπίζε): Δεν αγωνίστηκε στη νίκη με 1-0 επί της Μαλίν.

Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος (Ουνιόν): Δεν αγωνίστηκε στο ισόπαλο 1-1, εκτός έδρας παιχνίδι με την Βερνιέρ.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας (Ακχίσαρ): «Άσφαιρος» για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με την Ακχίσαρ, στο 1-1 με την Μερσίν Ιντμαρνιουντου.

Aβραάμ Παπαδόπουλος (Τραμπζονσπορ): Εξαιρετική απόδοση από τον έμπειρο αμυντικό στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της Γαλατασαράι.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Βασίλης Πλιάτσικας (Άστρα): Ήταν βασικός στην ισοπαλία με την Κλουζ (1-1), όμως αντικαταστάθηκε στο 80ο λεπτό.

Γιάννης Αραμπατζής (Άστρα): Δεν ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με την Κλουζ.

Λεωνίδας Παναγόπουλος (Ουνιβερσιτατέα Κλουζ): Έπαιξε για δεύτερη φορά με την φανέλα της Κλουζ εφέτος, στο ισόπαλο 1-1 με την Άστρα.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Δεν ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκρέντινγκ, όπου η Ραπίντ γνώρισε την ήττα με 3-1.

ΠΟΛΩΝΙΑ
Ανέστης Αργυρίου (Ζαβίστζα): Ήταν εκτός αποστολής για το ματς με την Κορόνα, που έληξε 2-2.

Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Λέχια Γκντανσκ): Δεν ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Γιαγκελόνια (1-1) όμως μπήκε αλλαγή στο 76ο λεπτό του παιχνιδιού.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Μπνέι Σακχνίν): Έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, χρίστηκε και πάλι βασικός στο ντέρμπι με την Μπεϊτάρ, το οποίο η ομάδα του κέρδισε με 1-0.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Κωνσταντίνος Οικονόμου (ΜΤΚ Βουδαπέστης U-23): Βασικός στην δύσκολη νίκη της ομάδας του, που έπαιζε από το 25' με αριθμητικό μειονέκτημα, κόντρα στην Φερεντσβάρος με 1-0.

ΙΝΔΙΑ
Κώστας Κατσουράνης (Πούνε Σίτι): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκόα, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-0. Λίγο έλειψε όμως να πετύχει το γκολ της χρονιάς, με το ανάποδο ψαλιδάκι που επιχείρησε, αλλά η μπάλα βρήκε δοκάρι.

Ηλίας Πολλάλης (Μουμπάι Σίτι): Ήταν εκτός αποστολής στην εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Τσεναϊγίν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα