Ρόκετς - Λέικερς 92-98 (vid)

Gazzetta team
Ρόκετς - Λέικερς 92-98 (vid)

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν εξαιρετικός κόντρα στους Λέικερς, σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 19 πόντους, όμως οι Ρόκετς γνώρισαν την τρίτη τους ήττα με 98-92.

Καταπληκτική εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου, ίσως η καλύτερή του στο ΝΒΑ, κόντρα στους Λέικερς. Ο 24χρονος φόργουορντ, σημείωσε ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ με 19 πόντους (4/7 τρίποντα), μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, ενώ είχε και ένα κλέψιμο, όπως και δύο λάθη, σε 34 λεπτά αγώνα.

Οι Λέικερς, ωστόσο με τον Κόμπι Μπράιαντ να σκοράρει 29 πόντους, κατάφεραν στο τελευταίο 1,5 λεπτό να γυρίσουν την εισβάρος τους κατάσταση και να πανηγυρίσουν την τρίτη νίκη τους στο πρωτάθλημα με 98-92. Πίσω από τον Κόμπι με 16 έμειναν οι Χιλ και Γιάνγκ.

Από πλευράς γηπεδούχων και ηττημένων, ο Παπανικολάου έμεινε μόνο πίσω από τον Χάρντεν σε θέμα σκοραρίσματος (24 πόντους), ενώ ήταν πάνω από τον Μπέβερλι που σημείωσε 15 πόντους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα