Μίντλετον: «Φέτος θα δείτε έναν εντελώς διαφορετικό Γιάννη»!

Μίντλετον: «Φέτος θα δείτε έναν εντελώς διαφορετικό Γιάννη»!

Gazzetta team
Μίντλετον: «Φέτος θα δείτε έναν εντελώς διαφορετικό Γιάννη»!

bet365

Η regular season βρίσκεται προ των πυλών και ο Κρις Μίντλετον αναφέρθηκε στις δυο βασικές αλλαγές στο παιχνίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα τον κάνουν πιο αποτελεσματικό!

Ο Μίντλετον παραχώρησε συνέντευξη στο CBS Sports όπου αναφέρθηκε, μεταξύ, άλλων στον Greek Freak.

«Ο κόσμος επιλέγει τον Γιάννη για τον τίτλο του MVP. Ο συμπαίκτης σου βελτιώνεται κάθε χρόνο. Να περιμένουμε ακόμα ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του;» ήταν η απλή ερώτηση που τέθηκε στον 27άχρονο γκαρντ-φόργουορντ των Μπακς, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο για παρερμηνείες:

«Σίγουρα! Νομίζω ότι θα δείτε έναν εντελώς διαφορετικό Γιάννη φέτος! Θα έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο σουτ, θα σουτάρει πιο ελεύθερα.... Θα δοκιμάζει τρίποντα ή από μέση απόσταση χωρίς να πιέζει καταστάσεις... Αυτή η επιθετική κατάσταση θα είναι τέλεια γι' αυτόν, αφού δεν θα είναι υποχρεωμένος να βάλει περισσότερη πίεση στο κορμί του. Θα μπορεί να αξιοποιεί ό,τι του δίνει η άμυνά μας. Θα υπάρξουν στιγμές που θα κατεβάζει το κεφάλι και θα κάνει αυτό που ξέρει καλά! Σε κάθε περίπτωση, θα δείτε έναν νέο Γιάννη σε ό,τι αφορά τα τρίποντα και το πιο απελευθερωμένο παιχνίδι του».

 

NBA Τελευταία Νέα