Περπέρογλου: «Είμαστε μια πεινασμένη ομάδα»!

Περπέρογλου: «Είμαστε μια πεινασμένη ομάδα»!

Περπέρογλου: «Είμαστε μια πεινασμένη ομάδα»!

bet365

Ο Στράτος Περπέρογλου αναφέρθηκε στους στόχους του με τον Ερυθρό Αστέρα κι εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Μίλαν Τόμιτς μπορεί να πετύχει ως πρώτος προπονητής.

Ο Περπέρογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα που απέκτησε τον 33άχρονο φόργουορντ και τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό (2009, '11) και τον Ολυμπιακό (2013) για έναν χρόνο.

Οι Σέρβοι άρχισαν την προετοιμασία τους και ο Έλληνας φόργουορντ τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου.

Αρχικώς αναφέρθηκε στον Μίλαν Τόμιτς και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ερυθρού Αστέρα. «Ήταν για πολλά χρόνια ασίσταντ κόουτς, πλέον είναι πρώτος προπονητής.... Ήταν έτοιμος εδώ και καιρό για να κάνει το επόμενο βήμα. Είναι ήρεμος, αποφασιστικός κι έχει πολλά πράγματα να περάσει στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να πετύχει».

Σε ό,τι αφορά τους προσωπικούς κι ομαδικούς στόχους, ανέφερε: «Περιμένω να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Έχουμε μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και νέους προπονητές. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι "πεινασμένος" για να πετύχει. Θέλουμε να κερδίζουμε όμως ουδείς μπορεί ν μας εγγυηθεί την επιτυχία. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα